• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
USA GP: Oι «fantastic four» και πάλι στην κορυφή
Οι 4 κορυφαίοι οδηγοί ταχύτεροι στο ζέσταμα, στην Laguna Seca
Νέα 25/07/2010 - 21:08

 

O Jorge Lorenzo βρέθηκε και στο πρωινό ζέσταμα του Grand Prix των Η.Π.Α. στην κορυφή της κατάταξης, σε ένα πολύ κρύο ξεκίνημα για την ημέρα του Αγώνα, στα παράλια του Ειρηνικού Ωκεανού, με 14ο Κελσίου στον αέρα και μόλις 17ο στην άσφαλτο.

Πίσω του ο Casey Stoner, όπως άλλωστε και στις χθεσινές Κατατακτήριες, όμως αυτή τη φορά οι επόμενοι δύο που ακολούθησαν είναι οι Dani Pedrosa, Valentino Rossi, συμπληρώνοντας το καρέ των άσσων του MotoGP, που λέγονται από πέρυσι οι «fantastic four».

Βέβαια αυτό που φαίνεται είναι ότι οι Lorenzo, Stoner έχουν ένα μικρό προβάδισμα και μάλιστα ήταν οι μόνοι δύο που κατέβηκαν το 1’22, με χρόνους 1’21.859 και 1’21.909 αντίστοιχα.

Ο Pedrosa έχει διαφορά 0.326 του δευτερολέπτου από την κορυφή και ο Rossi 0.575.

 

Ο Melandri τους ακολούθησε λίγο πιο πίσω, αποφασισμένος να τα δώσει όλα σε μια πίστα όπου έχει πάρει δύο βάθρα, ενώ ο Ben Spies από την 6η θέση του ζεστάματος, θέλει να βρεθεί μέσα στη μάχη για το 3ο σκαλί του βάθρου, με ισχυρό κίνητρο την υποστήριξη των χιλιάδων συμπατριωτών του που βρίσκονται ήδη στην πίστα, για τον Αγώνα που θα μεταδοθεί απευθείας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ στις 23:40.

Ο Nicky Hayden στην 7η θέση είναι κάπως απογοητευμένος που πάλι έχει πάνω από 1 δευτερόλεπτο διαφορά από τον πρώτο, ενώ πίσω του ο Andrea Dovizioso δεν δίνει τόσο μεγάλη σημασία στο ζέσταμα, κυρίως γιατί αναμένεται οι συνθήκες το μεσημέρι να βελτιωθούν, ως προς τη θερμοκρασία και να πλησιάσουν τις χθεσινές.

Την δεκάδα κλείνουν οι «γερόλυκοι» Edwards και Capirossi, 36 και 37 χρόνων αντίστοιχα.

Επόμενο άρθρο »

HRC: Οι προτεραιότητες στα special parts

« Προηγούμενο άρθρο

To N.34 ξανά στις πίστες του Παγκοσμίου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα