• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Pedrosa στην Ινδονησία
Επισκέφτηκε το Honda Racing School της Sentul.
Νέα 28/07/2010 - 18:45

Ο αναβάτης της Repsol Honda, Dani Pedrosa επισκέφτηκε πρόσφατα την Ινδονησία για να δει την ενεργό δράση του Honda Racing School στην πίστα kart της Sentul.

 

Ο Ισπανός οδηγός έδωσε πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές στους 16 τυχερούς αναβάτες που η ηλικία τους κυμαινόταν από 11 έως 15 ετών. Επιπλέον ο Pedrosa έκανε μερικούς γύρους στην πίστα πάνω σε ένα Honda Blade 110cc που ήταν βαμμένο στα χρώματα της εργοστασιακής ομάδας, που ήταν η μοτοσικλέτα πρώην αναβάτη, πρωταθλητή της Honda στα GP125, του Noburu Ueda που είναι δάσκαλος της σχολής. 

 

Ο Pedrosa μετάβηκε στην Ινδονησία αεροπορικώς από το San Francisco στην Jakarta την πρωτεύουσα της Ινδονησίας. Ο ίδιος δε δήλωσε ότι πάντα αισθάνεται όμορφα όταν βρίσκεται ανάμεσα σε παιδιά και στο μέλλον σκέφτεται να συνεργαστεί σε κάποιο project όπως έκανε και ο manager του Alberto Puig με το MoviStar Cup.  

 

Ήταν η πρώτη φορά που ο Dani Pedrosa επισκέφτηκε την Ινδονησία και επίσης είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση αναβάτη των MotoGP στην τέταρτη χώρα παγκοσμίως με τον μεγαλύτερο πληθυσμό. Στην συνέχεια ο Ισπανός οδηγός θα μεταβεί στην Ελβετία για να ξεκουραστεί πριν από τον επόμενο αγώνα που θα γίνει στο Brno στις 15 Αυγούστου.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP vs Formula 1: 2 – 1

« Προηγούμενο άρθρο

H Ducati με 6 μοτοσυκλέτες το 2011!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα