• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Στην Valencia θα οδηγήσει την Honda
Η Ducati ελευθέρωσε το συμβόλαιό του
Νέα 28/07/2010 - 22:23

Στο τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν, μετά τον αγώνα της Valencia, ο Casey Stoner θα πάρει την πρώτη γεύση της εργοστασιακής RC212V. Η Ducati του έδωσε το πράσινο φως, ελευθερώνοντας το συμβόλαιό του, για να μπορέσει να οδηγήσει την μοτοσυκλέτα με την οποία θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά. 

 

Ο διευθυντής της Ducati Alessandro Cicognani επιβεβαίωσε την συμφωνία της ομάδας του με την Honda και επιτρέπει στον Stoner να οδηγήσει την επομένη του αγώνα, στις πρώτες επίσημες δοκιμές της χειμερινής σεζόν. Τα περισσότερα συμβόλαια των αναβατών ξεκινούν από την 1η του Ιανουαρίου και τερματίζουν στις 31 Δεκεμβρίου κάθε χρόνο και αυτό σημαίνει ότι με κάποιο νομικό τρόπο θα πρέπει να απελευθερωθούν νωρίτερα, για να συμμετάσχουν οι οδηγοί σε αυτές τις δοκιμές. 

 

Στο παρελθόν η Honda δεν είχε σπάσει το συμβόλαιο του Valentino Rossi και δεν του επέτρεψε να λάβει μέρος σε αυτές τις δοκιμές, όταν ο Ιταλός άσος αποφάσισε να πάρει μεταγραφή στην Yamaha. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα για το αν η Yamaha θα αφήσει τον Rossi να δοκιμάσει στη Valencia την GP11. Όμως η κίνηση αυτή της Ducati στα πλαίσια της καλής θέλησης μεταξύ των ομάδων, έχει σκοπό να προτρέψει την Yamaha να κάνει κάτι ανάλογο, αφού όπως έιναι γνωστό οι χειμερινές δοκιμές είναι πολύ περιορισμένες και οι 2 μέρες της Valencia μετρούν στο σύνολο των 6 ημερών που επιτρέπονται πριν το ξεκίνημα της σεζόν του 2011.

Επόμενο άρθρο »

O Rossi 13ος στους πιο πλούσιους αθλητές του 2010

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP vs Formula 1: 2 – 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα