• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Που θα βρίσκεται ο Burgess του χρόνου;
Θα μείνει κοντά στον Rossi;
Νέα 29/07/2010 - 09:47

Αυτό είναι ένα θέμα που δεν έχει απασχολήσει ακόμη σε μεγάλο βαθμό το κοινό των MotoGP ή ακόμη και τον Ειδικό Τύπο. Βέβαια κάποια σενάρια υπάρχουν ήδη στον αέρα αλλά τίποτα προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από τον ίδιο ή τον Rossi. 

 

Το πρώτο σενάριο αναφέρει την μεταγραφή του Rossi στην Ducati χωρίς να τον ακολουθήσει το επιτελείο των μηχανικών του και φυσικά ο Burgess. Αν πραγματικά συμβεί αυτό θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη στο κοινό των paddock. 

 

Από την άλλη πλευρά ο Burgess έχει δηλώσει ότι του αρέσει να μένει με τους οδηγούς του και όχι με τις ομάδες. Στο παρελθόν σε προσωπική συζήτηση που είχε με τον Αυστραλό Wayne Gardner είναι αναφέρει ότι θα παραμείνει κοντά στον Valentino μέχρι την στιγμή που θα αποφασίσει να σταματήσει τα MotoGP και τότε θα αποσυρθεί και αυτός με τη σειρά του. Με βάση αυτό θα λέγαμε και εμείς ότι ο Valentino θα τον πάρει μαζί του στην Ducati. Άλλωστε απ’ότι φαίνεται η ομάδα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με το πλαίσιο της και αν το δίδυμο Rossi-Burgess πάει μαζί στην Ducati είναι πολύ πιθανό να φέρουν λύσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αν σκεφτεί κανείς ότι ο χρόνος βελτίωσης της νέας μοτοσικλέτας από την Valencia μέχρι τις πρώτες χειμερινές δοκιμές είναι πολύ μικρός τότε θα αντιληφθεί πόση πρόοδο θα κάνει η Ducati με τους Rossi και Burgess και πόσο ισχυρή θα εμφανιστεί από τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. 

 

Άλλωστε όλοι οι οπαδοί και μη του Rossi θυμούνται την πρώτη του νίκη πάνω στη σέλα της Yamaha παρόλο ότι η Honda δεν του είχε επιτρέψει να δοκιμάσει την μοτοσυκλέτα της Yamaha στην Valencia. Φανταστείτε το μέγεθος την βελτίωσης που μπορεί να γίνει αν κερδίσουν αυτό το χρόνο φέτος με την Ducati.

Επόμενο άρθρο »

Άψογος ο Lorenzo φέτος

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: Στην Valencia θα οδηγήσει την Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα