• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα ρεκόρ για το motograndprix.gr
Στην πρώτη θέση της ενημέρωσης για το MotoGP και τη σπορ μοτοσυκλέτα
Νέα 01/08/2010 - 04:18

 

Το www.motograndprix.gr ξεκίνησε το 2005 παράλληλα με τις πρώτες τηλεοπτικές μεταδόσεις του MotoGP, στην ΕΤ3 τότε. Με δύσκολο όνομα, που όμως σιγά – σιγά έμαθαν πολλοί Έλληνες, εξελίχθηκε σε ένα site που ενημερώνει όχι μόνο για το MotoGP, αλλά και για τα WSBK, τους Ελληνικούς Αγώνες, τα νέα μοντέλα σπορ μοτοσυκλετών, τα προϊόντα της αγοράς.

Μαζί οι προσφορές και όλα όσα αφορούν το MotoGrandPrix Club, ένα κλαμπ προνομιούχων ως προς την ενημέρωση και με αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες και ενημέρωση για αποτελέσματα δοκιμών μέσω SMS, αλλά και με συμμετοχή των μελών του σε κληρώσεις πλούσιων δώρων.

 

Από το ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν του 2009, το motograndprix.gr έχει μια συνεχώς ανοδική πορεία, που τον μήνα που μας πέρασε κορυφώθηκε, με καταγραφή ρεκόρ επισκέψεων, μοναδικών χρηστών και σελίδων που διαβάστηκαν.

Συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2010, καταγράφηκαν 139,408 επισκέψεις (Visits), από 46,957 μοναδικούς χρήστες (Unique Visitors), oι οποίοι διάβασαν 310,560 σελίδες (Page Views) και έμειναν κατά μέσο όρο 140’’ δευτερόλεπτα ο καθένας σε κάθε επίσκεψη.

Τα κτυπήματα (Hits) ήταν 16,086,601, ενώ χρησιμοποιήθηκε Bandwidth 341,028,793 KB.

 

Τα νούμερα αυτά είναι πολύ υψηλά, όπως μπορούν να γνωρίζουν όσοι ασχολούνται σε βάθος με το internet και μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε την πολύ και σκληρή δουλειά που χρειάζεται για να διατηρείται η ενημέρωση στο επίπεδο αυτό. Πολλές φορές κατά τη διάρκεια των αποστολών μας στους Αγώνες του MotoGP, έχουμε πρώτοι παγκοσμίως ενημερώσει το κοινό μας για αρκετές εξελίξεις και επιπλέον στο motograndprix.gr δεν υπάρχουν μόνο οι επίσημες απόψεις των δελτίων τύπου κάθε ομάδας ή οδηγού, αλλά και απόψεις και συμπεράσματα βγαλμένα από τις επαφές με όλο το φάσμα των ανθρώπων του paddock, από τους οδηγούς και τους μάνατζερ, μέχρι τους απλούς μηχανικούς των ομάδων.

 

Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες του site που μας δείχνουν την προτίμησή τους και υποσχόμαστε ακόμη πιο έγκυρη και άμεση ενημέρωση για τη συνέχεια.

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Φωτογραφικό αφιέρωμα από τον αγώνα στην πίστα του Silverstone

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: O Crutchlow στην Superpole με φοβερό χρόνο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα