• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno live: Την Κυριακή θα ανακοινωθούν όλα από τον Rossi
Θα δοκιμάσει πράγματα στην Μ1, στο τεστ της Δευτέρας!
Νέα 12/08/2010 - 19:41

 

«Την Κυριακή μετά τον Αγώνα, θα ανακοινώσω το τι θα γίνει το 2011», απάντησε λακωνικά ο Valentino Rossi, στην ερώτηση για το τι θα κάνει το 2011.

 

Αμέσως μετά επιβεβαίωσε ότι θα δώσει το παρόν στο τεστ της Δευτέρας, απλά διευκρίνισε ότι το τι θα δοκιμάσει θα το αποφασίσουν με τον κ. Nakajima, τον Διευθυντή της ομάδας από την πλευρά του εργοστασίου.

 

Κατά τα άλλα ο Rossi είπε ότι είναι καλύτερα από την Laguna Seca και ότι ο ώμος και το πόδι συνεχώς βελτιώνονται, όχι με το ρυθμό που γινόταν τον πρώτο καιρό μετά τον τραυματισμό, αλλά πάντως βελτιώνονται. Επίσης η διαχείριση του πόνου από μέρους του θα είναι καλύτερη και ο πόνος θα είναι μικρότερος.

Για την πίστα είπε ότι είναι πάντα από τις καλύτερες και δυσκολότερες του MotoGP, αλλά συγχρόνως και από τις ωραιότερες.

Τέλος αναφερόμενος στον Randy De Puniet που του παίρνει το ρεκόρ ταχείας ανάρρωσης από τα σπασίματά του, είπε ότι το δικό του τραύμα ήταν «καλύτερο», αφού υπήρχε ανοικτή πληγή, αλλά συμπλήρωσε ότι μπορεί να καταλάβει καλά το τι περνάει ο Γάλλος οδηγός.

 

Γενικά ο Valentino Rossi σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ήταν προβληματισμένος, όχι ιδιαίτερα χαρούμενος – όπως τις περισσότερες φορές – και οι άνθρωποι της Yamaha άκουγαν προσεκτικά αυτά που έλεγε στα ιταλικά, εκτός της επίσημης συνέντευξης, για να προλάβουν να έχουν απαντήσεις σε κάθε τι που θα ακολουθήσει αυτό το πολύ σημαντικό τριήμερο.

Επόμενο άρθρο »

Brno live: Τι ειπώθηκε στην συνέντευξη τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Corsi μιλάει για την Moto2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα