• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Περισσότερες δοκιμές το 2011
Ήδη υπάρχει πλάνο για περισσότερες δοκιμές την επόμενη χρονιά
Νέα 19/08/2010 - 00:45

Οι χειμερινές δοκιμές κόπηκαν σε αξιοσημείωτο βαθμό φέτος ως μέτρο περιορισμού των εξόδων των ομάδων του MotoGP. Αλλά όπως φαίνεται αυτό δεν αποτέλεσε την πιο ιδανική λύση. Στο παρελθόν οι ημέρες των δοκιμών ήταν περισσότερες και τώρα έχουν κοπεί στις μισές. Ακόμη και οι ομάδες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike έχουν περισσότερο χρόνο δοκιμών. 

 

Φέτος οι ομάδες των MotoGP έκαναν δύο φορές δοκιμές στην Sepang και μία νυχτερινή στο Qatar. Ωστόσο για το 2011 προβλέπεται να μπει ξανά στο ημερολόγιο των δοκιμών το Phillip Island και η Jerez. Η συγκεκριμένη πρόταση δόθηκε στην Dorna στον αγώνα του Brno και αναμένεται σύντομα να δοθεί το πράσινο φως. 

 

Πάνω σε αυτό ο Valentino Rossi δήλωσε “Νομίζω ότι ήδη υπάρχει πλάνο για περισσότερες δοκιμές την επόμενη χρονιά. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι όπως είναι τώρα τα πράγματα δεν είναι αρκετός ο χρόνος των δοκιμών.” 

 

Αυτό θα είναι θετικό για τον Rossi αν τελικά η Yamaha δεν απελευθερώσει το συμβόλαιό του για να οδηγήσει την Ducati την επομένη του αγώνα της Valencia. Επίσης συζητιέται το γεγονός να γίνουν ακόμη περισσότερες οι ημέρες των δοκιμών εν όψη της νέας κατηγορίας των 1000cc που θα κάνει την εμφάνισή της το 2011.

Επόμενο άρθρο »

Roberts: Υπολογισμένη η κίνηση του Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Η ώρα των υπογραφών για την LCR Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα