• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η ώρα των υπογραφών για την LCR Honda
O Γάλλος αναβάτης δεν έχει υπογράψει ακόμη.
Νέα 19/08/2010 - 00:41

Ο διευθυντής της ομάδας LCR Honda Luccio Cecchinello βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με το HRC με στόχο την ανανέωση της συνεργασίας τους με την Honda για την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν αν και όλα δείχνουν ότι η Honda θα συνεχίσει την συνεργασία που άνοιξε μαζί τους το 2006 όταν η LCR μεταπήδησε στα MotoGP με τον Casey Stoner.  

 

Ο ίδιος ο Cecchinello δήλωσε “Μου είπαν ήδη ότι θέλουν να συνεχίσουν μαζί μου. Καμία υπογραφή δεν έχει πέσει στο τραπέζι αλλά εύχομαι να συνεχίσω μαζί τους. Προς το παρόν θα ακολουθήσουν πάνω στην ίδια φιλοσοφία που είναι η παροχή μίας δορυφορικής μοτοσυκλέτας που βρίσκεται πολύ κοντά στην εργοστασιακή. Αλλά μόλις αρχίσουν οι χειμερινές δοκιμές και η πρώτοι αγώνες η εργοστασιακή μοτοσυκλέτα συνεχίζει να βελτιώνεται ιδίως στον τομέα του πλαισίου. Όπως πάει η φετινή χρονιά, θα δίνουν τα καλύτερα special parts στον καλύτερο ιδιώτη αναβάτη. Αν δει κανείς την τωρινή μας μοτοσυκλέτα και την συγκρίνει με του Dovizioso και του Pedrosa δεν θα δει μεγάλες διαφορές. Υπάρχουν κάποιες διαφορές στο φέρινγκ και τον αεραγωγό του ram-air αλλά δεν έχουμε μία μοτοσυκλέτα που είναι πιο αργή κατά ένα δευτερόλεπτο. Πρόσφατα η LCR Honda πήρε νέο πλαίσιο και αναβαθμισμένα ηλεκτρονικά συστήματα λόγω της καλής εμφάνισης του Randy De Puniet.

 

Βέβαια ο Γάλλος αναβάτης δεν έχει υπογράψει ακόμη το συμβόλαιό του με την LCR Honda μιας και βρίσκεται σε εκτενείς συζητήσεις με την ομάδα της Rizla Suzuki. Ο Cecchinello ευελπιστεί να οριστικοποιήσει μιας προσφορά για τον De Puniet πριν τον αγώνα του Misano.

Επόμενο άρθρο »

Περισσότερες δοκιμές το 2011

« Προηγούμενο άρθρο

Το κόστος των σφραγισμένων κινητήρων

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα