• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
5η Έκθεση Μοτοσικλέτας
Ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων /Κλάδος Μοτοσικλετών, θα διοργανώσει το έτος 2008, την 5η Έκθεση Μοτοσικλέτας, στο χώρο του Πρώην Ανατολικού Αερολιμένα στο Ελληνικό.
MotoGP και όχι μόνο 16/02/2008 - 00:00
Ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων /Κλάδος Μοτοσικλετών, θα διοργανώσει το έτος 2008, την 5η Έκθεση Μοτοσικλέτας, στο χώρο του Πρώην Ανατολικού Αερολιμένα στο Ελληνικό. Ανάδοχος οργανωτής της 5ης Έκθεσης Μοτοσικλέτας είναι η εταιρεία Lamarco ΕΠΕ (τηλ. 210-6614100).

Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 29 Μαρτίου 2008 και θα παραμείνει ανοικτή ως την Κυριακή 6η Απριλίου 2008. Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης θα είναι από τις 10.00πμ - 10.00μμ τα Σαββατοκύριακα ενώ τις καθημερινές η έκθεση θα λειτουργεί από τις 2.00μμ - 10.00μμ. Το κόστος εισιτηρίου θα είναι €8, ενώ τα παιδιά κάτω των 12 ετών και τα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) θα έχουν δωρεάν είσοδο στην έκθεση.

Η φετινή διοργάνωση χαρακτηρίζεται από τη γνωστή οργανωτική και λειτουργική αρτιότητα των εκθεσιακών εκδηλώσεων του ΣΕΑΑ και θα συμπληρώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις (πχ. On & Off-road test rides, αγώνες μοτοσικλέτας, κα.) και ενέργειες προώθησης των κλαδικών στόχων.

Στην 5η Έκθεση Μοτοσικλέτας θα υπάρξει καθολική συμμετοχή των κατασκευαστών μοτοσικλετών οι οποίοι θα παρουσιάσουν όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς. Σημαντική συμβολή στην επιτυχία της έκθεσης θα έχουν και οι υπόλοιποι εκθέτες που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με την αγορά του δικύκλου (ανταλλακτικά, αξεσουάρ, προϊόντα συντήρησης, καύσιμα, λιπαντικά, ειδικός τύπος, τραπεζικές υπηρεσίες, ασφαλιστικές εταιρείες, κλπ).

Στην 5η Έκθεση Μοτοσικλέτας αναμένονται περισσότεροι από 50.000 επισκέπτες, γεγονός που θα επιτρέψει στους εκθέτες να έρθουν σε επαφή με ένα ευρύτατο τμήμα καταναλωτών και να προσεγγίσουν άμεσα τον αγοραστή και χρήστη μοτοσικλέτας.

Επόμενο άρθρο »

Έτοιμο το «όπλο» της Aprilia για τα Superbikes

« Προηγούμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤ3

Χορηγοί