• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
2 ΔΕΛΤΑ και τα δικαιώματα του MotoGP
To MotoGP από το 2005 έχει έλθει στην ελεύθερη τηλεόραση της Ελλάδας μετά από χρόνια προσπαθειών της 2 ΔΕΛΤΑ
MotoGP και όχι μόνο 12/07/2008 - 00:00
To MotoGP από το 2005 έχει έλθει στην ελεύθερη τηλεόραση της Ελλάδας μετά από χρόνια προσπαθειών της 2 ΔΕΛΤΑ και προσωπικά του Δημήτρη Διατσίδη. Η υποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό ήταν ενθουσιώδης και η ΕΤ3 που φιλοξένησε και αγκάλιασε το πρόγραμμα για 4 συνεχόμενα χρόνια, είδε υψηλά νούμερα τηλεθέασης και νεανικό κοινό να παρακολουθεί το κορυφαίο σε συναγωνισμό άθλημα του μηχανοκίνητου κόσμου.

Οι παρουσιαστές από την πλευρά τους συνεχώς βελτιώνονται με παρακολούθηση όλο και περισσότερων αγώνων από κοντά, με έξοδα που καλύπτονται κατά το μεγαλύτερο μέρος από την 2 ΔΕΛΤΑ. Οι γνώσεις τους συνεχώς εμπλουτίζονται και έχουν γίνει πια δεκτοί από τον κλειστό κύκλο των οδηγών, των ομάδων, των οργανωτών. Αποκλειστικές για την Ελλάδα συνεντεύξεις και ρεπορτάζ σε πολλά στοιχεία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος φέρνουν πιο κοντά τους Έλληνες τηλεθεατές με τον κόσμο του ΜotoGP.

Η 2 ΔΕΛΤΑ στην προσπάθεια για όσο γίνεται καλύτερη πληροφόρηση, προχώρησε σε συμφωνία με την DORNA και στον τομέα του internet με το site www.motograndprix.gr και στην έκδοση του περιοδικού motoGP world, που έγινε δεκτό με πολύ ζεστό τρόπο από όλους στις πίστες του Παγκοσμίου, αλλά και από τους Έλληνες αναγνώστες και την αγορά της μοτοσυκλέτας. Επίσης πρόσφατα, μετά από προσπάθειες 15 μηνών έγινε πραγματικότητα το Kevin Scwantz Suzuki School, με τον θρύλο οδηγό να είναι ο πρώτος Παγκόσμιος Πρωταθλητής που οδήγησε σε ελληνική πίστα.

Βέβαια όλα αυτά ενοχλούν κάποιους που κάνουν εύκολη κριτική, όπως πρόσφατα ο κ. Γιάννης Πετρόχειλος του site MSFREE, το οποίο κάνει μια πραγματικά καλή μετάφραση των νέων που γράφουν τα διάφορα site ανά τον κόσμο και φυσικά ΔΕΝ έχει απεσταλμένους στις πίστες για να δουν από κοντά και να καταλάβουν τον κόσμο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Οι άνθρωποι λοιπόν που έχουν ελάχιστες φορές (ή και καθόλου) βρεθεί στις πίστες, κάθονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και μιλάνε για γνώσεις και όρεξη, προσπαθώντας να κτυπήσουν αυτούς που φέρνουν την Ελλάδα κοντά και μέσα στα πράγματα του ΜotoGP.

Το μόνο που καταφέρνουν είναι να πεισμώνουν περισσότερο τους συντελεστές όλων των παραπάνω, ώστε να βελτιώνονται ακόμη περισσότερο και να έχουν ακόμη περισσότερες αποκλειστικότητες και ειδήσεις από αυτόν τον μαγικό κόσμο. Και βέβαια θα συνεχίσουν την προσπάθεια για το όνειρο πολλών, που είναι το Ελληνικό ΜotoGP για το 2011. Βέβαια είναι ανάξιο λόγου να αναφερθούμε σε αυτούς που προσπάθησαν (στέλνοντας και e-mail) να μην έλθει στην Ελλάδα ο Kevin Schwantz, φοβούμενοι την επιτυχία του Σχολείου.

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ INDIANAPOLIS: Στιγμιότυπα

« Προηγούμενο άρθρο

Αποτελέσματα 2ου δημοψηφίσματος

Χορηγοί