• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ ΣΤΟ
GAMILLAROCKS
adventure resort
MotoGP και όχι μόνο 21/07/2009 - 12:03
'Ενα από τα επίτιμα μέλη του motoGP club δημιούργησε ένα ξεχωριστό χώρο το:

 

G A M I L L A R O C K S

adventure resort

 

Στην Αρίστη, ένα από τα ομορφότερα χωριά του Ζαγορίου, δημιούργησε με αγάπη στην Ηπειρώτικη Αρχιτεκτονική ένα Boutique ξενοδοχείο. Μεγάλη προσοχή δόθηκε στην εσωτερική διακόσμηση ώστε όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου να αγκαλιάζουν ζεστά και φιλόξενα τον επισκέπτη. Ιδανικό ορμητήριο για όποιον θέλει να περιηγηθεί και να εξερευνήσει την άγρια ομορφιά των χωριών της Πίνδου.

 

Απολαύστε την ξεκούραση με στρώματα και μαξιλάρια Dunlopillo σε δωμάτια μη-καπνιστών. Δωρεάν χρήση γυμναστηρίου για τους φανατικούς της άθλησης. Σάουνες και μπιλιάρδο στη διάθεσή σας για διασκέδαση και χαλάρωση. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένο mini-bar, θυρίδα ασφαλείας και Flat-TV με 2 δωρεάν ταινίες καθημερινά.

 

Στο κελάρι του ξενοδοχείου λειτουργεί wine-bar όπου μπορείτε να δοκιμάσετε, εκτός των άλλων, μια μεγάλη ποικιλία εκλεκτών κρασιών.

 

 

Γνωρίστε τα ζαγοροχώρια το καλοκαίρι!

 

Γνωρίστε τη μοναδική εμπειρία που προσφαίρει το Gamila Rocks! Χαλαρώστε στο εξωτερικό θερμαινόμενο SPA. Απολαύστε μοναδικές εξορμήσεις σε καταπράσινες βουνοπλαγιές. 

Διασχίστε το καταπληκτικό φαράγγι του Βίκου. Περιηγηθείτε με mountain bike και με άλογα στις εκπληκτικές ορεινές διαδρομές της περιοχής. Αν είστε τολμηροί, ζήστε την ανεπανάληπτη εμπειρία του rafting στα ποτάμια της περιοχής. Σκαρφαλώστε μέχρι τη Δρακόλιμνη, τη λίμνη με το μεγαλύτερο υψόμετρο στην Ελλάδα. Γευτείτε τις μοναδικές παραδοσιακές γεύσεις της τοπικής κουζίνας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

 

Τηλ. 26530 41070
Φαξ. 26530 41080
Κιν. 6955 693721
Δ/νση.Αρίστη - Ζαγόρι - Ήπειρος - ΤΚ. 440 04
www.gamilarocks.com
welcome@gamilarocks.com

Επόμενο άρθρο »

Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ - LIVE: Με καταρρακτώδη βροχή άρχισαν τα ελεύθερα

« Προηγούμενο άρθρο

ΔΡΑΜΑ ΣΤΗΝ F2: ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ JOHN SURTEES

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα