• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΩΜΑ» από τον ΚΩΣΤΑ ΚΩΣΤΟΥΛΑ
ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ στο Bar Restaurant PERE UBU
MotoGP και όχι μόνο 09/11/2010 - 20:58

Από Παρασκευή 19 μέχρι Κυριακή 28 Νοεμβρίου θα εκτεθούν δεκαπέντε (15) περίπου έργα του Κώστα Κωστούλα, με θέμα τη μοτοσυκλέτα, το αυτοκίνητο και τη Formula1, στο Bar Restaurant PERE UBU, Κύπρου 74, Γλυφάδα, τηλ.: 210 89 41 450. 

Η συλλογή «Τροχοί και Σώμα» αποτελείται από έργα ζωγραφισμένα με ακρυλικά χρώματα και λάδια. Στα έργα παρουσιάζονται συλλεκτικές μοτοσικλέτες, μηχανές σε στιγμές αγώνα και συλλεκτικά αυτοκίνητα, καθώς και Formula 1. Η ρεαλιστική απεικόνιση των μοντέλων αλλά και η τεχνική με σπάτουλα, που έχει χρησιμοποιηθεί σε ορισμένα από τα έργα, αποδίδουν την ένταση του οδηγού αλλά και την νοσταλγία για τα δίτροχα και τετράτροχα «αντικείμενα πόθου» που έχουν γίνει μια μακρινή ανάμνηση. Τα φόντα των έργων είναι ζωηρά, με μια ιδιαίτερη τεχνική που σε μεταφέρει στην αγωνιστική πίστα ή σε ταξιδεύει πίσω στον χρόνο.

 

Ο Κώστας Κωστούλας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1954. Σπούδασε Marketing και Management στο Λονδίνο, όπου παρέμεινε και εργάστηκε για πολλά χρόνια. Ο ανήσυχος χαρακτήρας του και οι καλλιτεχνικές αναζητήσεις του τον οδήγησαν να ζήσει και να δουλέψει σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης, όπως την Στοκχόλμη, την Κοπεγχάγη, την Βιέννη και το Ντίσελντορφ, όπου και πήρε τα πρώτα μαθήματα ζωγραφικής. Ασχολήθηκε και πειραματίσθηκε για πολλά χρόνια με διάφορες τεχνικές και διάφορα υλικά της εικαστικής τέχνης. Τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρώσει, κυρίως την δουλειά του στην ζωγραφική μοτοσικλετών, αυτοκινήτων και Formula 1. Έργα του βρίσκονται σε μουσεία, όπως και σε ιδιωτικές συλλογές.

 

www.konstantinoskostoulas.gr

e-mail : kostkostoulas@yahoo.gr

 

« Προηγούμενο άρθρο

H Patrizia Ruiz σε άλλο ρόλο!

Χορηγοί