• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι 4 τυχεροί του διαγωνισμού BP (Ο πιο καλός ο μαθητής...)
Διαγωνισμός 12/05/2008 - 00:00
Οι 4 τυχεροί του διαγωνισμού BP (Ο πιο καλός ο μαθητής...) που κληρώθηκαν για τις 15 Μαϊου στην πίστα των Σερρών είναι οι εξής:

1. ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΡΩΣΣΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
2. ΛΥΧΟΥΔΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟ
3. ΜΑΥΡΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
4. ΔΙΤΣΑΣ ΣΑΚΗΣ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ

'Ολοι οι υπόλοιποι που έχουν στείλει αίτηση συμμετέχουν αυτομάτως στον διαγωνισμό του επόμενου μήνα.

Ένας πρωτότυπος διαγωνισμός με θέμα την πρόοδο των συμμετεχόντων σε ασφαλή οδήγηση σε πίστα και σε γνώσεις γύρω από το motoGP.

Κάθε μήνα, σε ημερομηνία που θα ανακοινώνεται νωρίτερα, 4 υποψήφιοι «μαθητές» θα κληρώνονται ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους που είτε θα στέλνουν e-mail στο motogp@2delta.gr, είτε θα στέλνουν μήνυμα SMS τη λέξη ΒΡ κενό και το ονοματεπώνυμό τους στο 4536.

Οι 4 αυτοί «μαθητές», με έξοδα μεταφοράς (εισιτήριο) και διαμονής (ξενοδοχείο – φαγητό) καλυμμένα από την BP Ultimate, θα συμμετέχουν στη Σχολή «fast & safe motograndprix school», του περιοδικού «motoGP world», είτε στην πίστα των Σερρών, είτε στην πίστα των Μεγάρων, με μοτοσυκλέτες που θα τους παρέχει η οργάνωση.

Είναι υποχρεωμένοι να φέρουν τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας, δηλαδή κράνος προδιαγραφών ECE-02, δερμάτινη ολόσωμη στολή (επιτρέπεται η διαιρούμενη), μπότες και γάντια.

Στη διάρκεια της σχολής θα παρακολουθήσουν θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα, από τους συνεργάτες του περιοδικού, που έχουν και αγωνιστική πείρα. Επίσης θα κληθούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις γνώσεων γύρω από τους αγώνες και motoGP. Ο «μαθητής» με την μεγαλύτερη πρόοδο στη διάρκεια του μαθήματος και με τις περισσότερες γνώσεις, θα ανακηρύσσεται «ο πιο καλός ο μαθητής» και πέρα από τα αναμνηστικά δώρα θα είναι υποψήφιος μαζί με τους νικητές των επόμενων μηνών, για το μεγάλο δώρο που θα είναι η αποστολή με έξοδα της ΒΡ, στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στην Valencia, VIP προσκεκλημένος της ομάδας που υποστηρίζεται από τα λιπαντικά Castrol, της Honda Gresini και μάλιστα με την ευκαιρία να γνωρίσει τους οδηγούς της ομάδας.

Στείλτε λοιπόν e-mail στο motogp@2delta.gr με θέμα "Διαγωνισμός ΒΡ". Γράψτε το όνομα, το επώνυμο, τον τόπο κατοικίας, την ημερομηνία γεννήσεως, τα χρόνια που οδηγείτε μοτοσυκλέτα, την μάρκα και τον τύπο της σημερινής σας μοτοσυκλέτας, τηλέφωνο επικοινωνίας και στείλτε το μας. Οι 4 τυχεροί που θα κληρωθούν θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα στην πίστα των Σερρών την Πέμπτη 15 Μαίου. Προσοχή να υπάρχει η δυνατότητα ταξιδιού από τις 14, με διανυκτέρευση στις Σέρρες και τέλος των μαθημάτων στις 15 το απόγευμα. Η ΒΡ θα καλύψει τα έξοδα του εισητηρίου με λεωφορείο ή τρένο, τα έξοδα διαμονής και φαγητού. Επίσης η οργάνωση θα παραχωρήσει τις 2 μοτοσυκλέτες Honda CBR125R για τα μαθήματα.

Η εξέταση σε θεωρητικές γνώσεις θα γίνει από όσα περιέχονται στον ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΔΗΓΟ ΜotoGP 2008 που κυκλοφορεί στα περίπτερα

Επόμενο άρθρο »

«O πιο καλός ο μαθητής» Ι

« Προηγούμενο άρθρο

«Ο πιο καλός ο μαθητής...»

Χορηγοί