• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δοκιμές Κατάρ, 1η ημέρα: Δηλώσεις Yamaha
Πλησίασαν πιο κοντά στους πρώτους
Νέα 14/03/2011 - 13:03

Οι αναβάτες της Yamaha Factory Racing έκαναν δοκιμές για να βρουν τις καλύτερες ρυθμίσεις στην ανάρτηση και το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης. Ο Ben Spies (φωτογραφία) ήταν στην τέταρτη θέση και ο Jorge Lorenzo στην πέμπτη.

Έπειτα από τις δοκιμές δήλωσαν:

 

Βen Spies:

«Ρυθμίσαμε καλά την μοτοσυκλέτα την πρώτη ημέρα και ελπίζουμε να κάνουμε το ίδιο και την δεύτερη, όπου θα επιλέξουμε διαφορετικό τύπο ελαστικών. Η διαδικασία πήγε καλά, η μοτοσυκλέτα είναι καλύτερη από ό,τι στην Μαλαισία και βρεθήκαμε πιο κοντά στους πρώτους. Περιμένω πολλά από αυτή. Η πίστα είναι πιο γρήγορη και ταιριάζει καλύτερα στην μοτοσυκλέτα και θεωρώ ότι είναι από τις καλές (πίστες) για εμάς.»

 

Jorge Lorenzo:

«Δοκιμάσαμε διάφορες ρυθμίσεις για να βρούμε τις σωστές για κάποιες στροφές της πίστας. Η μοτοσυκλέτα είναι πιο σταθερή όταν ανοίγω το γκάζι ανεξαρτήτως σχέσης στο κιβώτιο. Φαίνεται ότι είμαστε πιο κοντά στην Hοnda απ’ ό,τι στη Μαλαισία. Την δεύτερη ημέρα θα δοκιμάσουμε και άλλες, διαφορετικές ρυθμίσεις και θα προσπαθήσουμε να βρούμε περισσότερη πρόσφυση.»

 

Wilco Zeelenberg, Team Manager Yamaha Factory Racing:

«Η πρώτη ημέρα των δοκιμών πήγε καλά και είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Ο Jorge έκανε 60 γύρους και η διαφορά από τον πρώτο ήταν μικρότερη από αυτή που είχαμε στην Sepang. Η χαμηλότερη θερμοκρασία μας ωφέλησε. Κάναμε μια δοκιμή προσομοίωσης αγώνα και είχαμε έναν καλό ρυθμό. Βεβαίως ο χρόνος μας ήταν πιο αργός από πέρσι αλλά αυτό οφείλεται στο ότι η πίστα δεν είναι καθαρή. Επιβεβαιώσαμε ό,τι χρειαζόμασταν και όλα είναι υπό έλεγχο.»

 

Massimo Meregalli, Team Director Yamaha Factory Racing:

«Η πρώτη ημέρα των δοκιμών πήγε καλά. Ο Ben δοκίμασε διαφορετικές ρυθμίσεις και όλες λειτούργησαν σωστά. Την δεύτερη ημέρα θα κάνουμε δοκιμές σε άλλους τομείς. Είμαστε ικανοποιημένοι καθώς όλα ήταν θετικά και για τους δύο αναβάτες μας.»

Επόμενο άρθρο »

Δοκιμές Κατάρ, 1η ημέρα: Δηλώσεις Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

Ευχαριστημένος ο Rossi από την 1η μέρα δοκιμών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα