• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ευχαριστημένος ο Rossi από την 1η μέρα δοκιμών
Είχε την 1η του πτώση με την Ducati
Νέα 14/03/2011 - 12:27

O Valentino Rossi (Ducati Marlboro Team), σημείωσε τον 8ο καλύτερο χρόνο, με 1:57.038 στον τελευταίο από τους 57 γύρους που συμπλήρωσε στην πίστα του Κατάρ. 

Η ομάδα του Ιταλού Πρωταθλητή δεν δοκίμασε τελικά τη λύση με το πιο εύκαμπτο πλαίσιο και με το πιρούνι των 42 χιλιοστών και άφησαν αυτήν την περίπτωση για το μέλλον.

Ο σούπερ σταρ οδηγός δήλωσε:

«Δεν ήταν άσχημα για πρώτη μέρα. Μπορούσα να οδηγήσω καλύτερα και το ευχαριστήθηκα. Αν και ήμουν μόλις 8ος, οι χρόνοι μου δεν είναι πολύ μακριά από την κορυφή: 7 δέκατα δεν είναι μεγάλη διαφορά, αλλά όπως και νάχει είναι πρόοδος, αν σκεφτούμε ότι έκανα τον καλό μου χρόνο με ένα πολύ φθαρμένο ελαστικό. Δουλέψαμε καλά στις ρυθμίσεις, ακόμη κι αν δεν είμαι όσο γρήγορος πρέπει σε ένα – δύο σημεία της πίστας και θα πρέπει να δοκιμάσουμε μερικές ακόμη λύσεις αύριο. Όσον αφορά τον ώμο μου, είμαι χαρούμενος γιατί έχω λίγη περισσότερη δύναμη και αυτό μου επιτρέπει να οδηγώ καλύτερα. Σήμερα είχα επίσης, την πρώτη μου πτώση πάνω σε μια Ducati, την οποία την έκανα επί τούτου, γιατί μετά από λίγο καιρό, πρέπει να κάνεις μια μικρή πτώση… Πέρα από την πλάκα, μπήκα λίγο πιο γρήγορα και έχασα το μπροστινό: Κατάφερα να σηκώσω τη μοτοσυκλέτα και να αποφύγω την πτώση στην πίστα, αλλά την έριξα στην αμμοπαγίδα – έτσι, δεν ήταν τίποτε σπουδαίο».

 

Επόμενο άρθρο »

Δοκιμές Κατάρ, 1η ημέρα: Δηλώσεις Repsol Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Οι κινητήρες της Moto2 για το 2011

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα