• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δοκιμές Κατάρ, 1η ημέρα: Δηλώσεις Repsol Honda
Ικανοποίηση από τις δοκιμές της πρώτης ημέρας
Νέα 14/03/2011 - 13:03

Οι αναβάτες του HRC επιβεβαίωσαν για μία ακόμα φορά τις ικανότητές τους αλλά και ότι η Honda έχει εξελίξει τις μοτοσυκλέτες της σε περισσότερο βαθμό από αυτόν που το έχουν κάνει οι υπόλοιπες ομάδες.

Ο Dani Pedrosa (φωτογραφία) σημείωσε τον ταχύτερο γύρο στον 28ο γύρο από τους συνολικά 41 που έκανε. Ο Casey Stoner έκανε την τελική επιλογή στο πλαίσιο που θα χρησιμοποιήσει στην μοτοσυκλέτα του και ο Andrea  Dovizioso δούλεψε με τις ρυθμίσεις της ανάρτησης και το ηλεκτρονικό σύστημα της RC212V. Ας δούμε τι δήλωσαν:

 

Dani Pedrosa:

«Η πρώτη ημέρα των δοκιμών ήταν θετική. Δεν δοκιμάσαμε κάτι το ιδιαίτερο στην μοτοσυκλέτα επειδή προτεραιότητά μας ήταν να ελέγξουμε αυτά που κάναμε ως τώρα. Επικεντρωθήκαμε στις ρυθμίσεις της ανάρτησης για να δούμε πώς ανταπεξέρχεται σε αυτή την πίστα, η οποία είναι διαφορετική από αυτή της Sepang όπου κάναμε τις προηγούμενες δοκιμές. Όπως φάνηκε, οι χρόνοι μας είναι πιο κοντά απ’ ό,τι στην Μαλαισία και είμαι σίγουρος ότι θα μειωθούν στη συνέχεια επειδή θα καθαρίζει η πίστα. Θέλω να πω επίσης ότι λυπάμαι πολύ για ό,τι έγινε στην Ιαπωνία. Οι μηχανικοί μου μού εξήγησαν την κατάσταση και συγκινήθηκα πολύ.»

 

Casey Stoner:

«Όλα πήγαν καλά με την μοτοσυκλέτα. Γενικά δεν έχουμε πολλή δουλειά εδώ στο Κατάρ, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τη σωστή ισορροπία στη λειτουργία της. Και οι δύο μοτοσυκλέτες έχουν το ίδιο πλαίσιο και δοκιμάσαμε διαφορετικές θέσεις οδήγησης. Εδώ είναι λίγο πιο δύσκολο να κάνεις γρήγορους γύρους με σκληρά ελαστικά. Προσπαθήσαμε να βρούμε περισσότερη πρόσφυση σε αυτή την πίστα και εφαρμόσαμε ρυθμίσεις αγώνα. Είναι πολύ καλό ότι είμαστε τόσο κοντά στους χρόνους. Χαίρομαι που δεν έπαθαν κάτι οι εγκαταστάσεις του HRC στην Ιαπωνία. Η σκέψη μου είναι στους ανθρώπους εκεί.»

 

Andrea Doviziso:

«Την πρώτη ημέρα κάναμε δοκιμές στα ηλεκτρονικά και συγκεκριμένα στον κινητήρα και το σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης. Επικεντρωθήκαμε στις ρυθμίσεις της ανάρτησης σε αυτή την πίστα, η οποία διαφέρει από τις άλλες, καθώς οι στροφές είναι πιο ανοιχτές και είναι βασικό να ελέγχεις το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας. Όλοι έκαναν πιο αργούς χρόνους από πέρσι και θεωρώ ότι αυτό οφείλεται στην κατάσταση της πίστας. Ξεκινήσαμε καλά, είμαστε κοντά στους πρώτους οδηγούς αλλά χρειάζεται να βελτιωθούμε. Αυτές τις στιγμές η σκέψη μου είναι στην Ιαπωνία και στην τρομακτική καταστροφή που έγινε εκεί. Ελπίζω να ανακάμψουν σύντομα.»

Επόμενο άρθρο »

Δοκιμές Κατάρ, 1η ημέρα: Δηλώσεις Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

Ευχαριστημένος ο Rossi από την 1η μέρα δοκιμών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα