• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρόβλημα με τον ώμο – πάλι – για τον Rossi
«Έμεινε» από δυνάμεις
Νέα 15/03/2011 - 00:59

Ο Valentino Rossi της Ducati Marlboro Team τελείωσε τις δοκιμές στο Κατάρ στην 13η θέση, με χρόνο 1:56.988 στους 50 γύρους που έκανε, με μια πτώση και με διαφορά 1.307 δευτερόλεπτα από τον Stoner.  

«Θα έλεγα ότι σήμερα υπήρχαν αρκετές προκλήσεις: οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ πιο κακές από χθες και είχα μια ακόμη πτώση όταν γλίστρησα σε μια άσπρη γραμμή. Ευτυχώς απλά έπεσα κάτω – δεν ήταν τίποτε σοβαρό. Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι περίπου 1 και μισή ώρα πριν το τέλος των δοκιμών άρχισα να χάνω δύναμη στον ώμο μου και απλά δεν μπορούσα να πιέσω από κει και πέρα. Είναι κρίμα γιατί μόλις είχα κάνει τον ταχύτερό μου γύρο και ίσως να μπορούσα να κατέβω και λίγο πιο κάτω. Αντί γιαυτό, ούτε που βάλαμε τα δύο μαλακά λάστιχα που είχαμε. Ξεκίνησα να κάνω μια προσομοίωση αγώνα αλλά σταμάτησα γιατί έχανα δέκατα γύρο με τον γύρο. Ας πούμε ότι δεν ήμαστε τόσο πίσω όσο φαίνεται, αλλά έχουμε να κάνουμε πολύ δουλειά, όσον αφορά και την μοτοσυκλέτα και μένα, γιατί ο ώμος μου αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με δύο τόσο έντονες ημέρες τεστ. Από τώρα μέχρι την Πέμπτη θα κάνω ελαφριά γυμναστική και μασάζ και μετά θα δούμε», είπε ο Rossi.

 

Δύσκολα λοιπόν τα πράγματα για τον «γιατρό», ίσως πιο άσχημα περίμενε και μάλλον πρέπει να θυμηθούμε τις δηλώσεις του τον Ιανουάριο στο Wrooom, όταν έλεγε ότι προς τον Μάϊο θα είναι καλά. Υπομονή λοιπόν για τους οπαδούς του.

 

Επόμενο άρθρο »

Η Ηοnda έκλεισε τα εργοστάσια στην Ιαπωνία

« Προηγούμενο άρθρο

Κατάρ: Η Honda κερδισμένη με Stoner – Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα