• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κατάρ, Yamaha: Και πάλι ταχύτερος ο Spies
Ο Αμερικανός ήταν μπροστά από τον Lorenzo
Νέα 15/03/2011 - 12:58

Στην ομάδα της Yamaha Racing Factory, θεωρητικά τα δεδομένα πήγαν καλά και την δεύτερη ημέρα των δοκιμών στο Κατάρ. Ο Ben Spies (δεξιά στη φωτογραφία) ήταν για μία ακόμα φορά ταχύτερος από τον ομόλογό του, και περσινό Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Jorge Lorenzo.

Ο Ισπανός αναβάτης ήταν στην 7η θέση, σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Spies (που ήταν 3ος) και παραδέχτηκε ότι δεν οδήγησε όπως ήθελε εξαιτίας του δυνατού αέρα που φυσούσε αλλά και επειδή είχε επικεντρωθεί στο να ρυθμίσει σωστά τη μοτοσυκλέτα και δεν επιδίωξε να κάνει έναν ταχύ γύρο.

«Σήμερα δεν ήταν μια καλή ημέρα για εμένα» τόνισε ο Lorenzo. «Δοκιμάσαμε διάφορες λύσεις αλλά δυστυχώς δεν βελτιώσαμε περεταίρω την μοτοσυκλέτα. Αλλάξαμε το ψαλίδι αλλά και πάλι δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο», κατέληξε.

 

Αντιθέτως ο Spies, ο οποίος διέσπασε για μία ακόμα φορά το «μπλοκ» των αναβατών της Honda, σε δηλώσεις του ήταν ευχαριστημένος από την εξέλιξη των δοκιμών. Όπως δήλωσε, οι ρυθμίσεις που επέλεξε για την μοτοσυκλέτα του απέδωσαν και συνέλεξε πολλά στοιχεία που θα είναι χρήσιμα στη συνέχεις της χρονιάς.

«Έπειτα από τις δοκιμές στην Sepang έχω περισσότερο εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και πιστεύω ότι θα η μοτοσυκλέτα θα είναι καλή φέτος. Άλλωστε, πέρσι είδαμε την M1 να αποδίδει καλά σε κάθε πίστα. Αυτό είναι το δυνατό σημείο της και ελπίζω να γίνει το ίδιο και φέτος».

 

Όπως εύκολα διαπιστώνουμε, οι δηλώσεις των δύο αναβατών είναι διαφορετικές σε νόημα. Η «εσωτερική κόντρα» μεταξύ τους έχει αρχίσει ήδη;

Επόμενο άρθρο »

Κατάρ, Ducati: Μικρή πρόοδος

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: «Δεν ξέρουν ακόμη την μοτοσυκλέτα» (την Ducati)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα