• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμοι στην Ducati για τις δοκιμές
Ο Rossi δηλώνει ότι θα προσπαθήσει για το καλύτερο
Νέα 17/03/2011 - 10:34

Αρχίζουν σήμερα οι ελεύθερες δοκιμές στο Κατάρ και οι ομάδες θα κάνουν τις τελευταίες ρυθμίσεις στις μοτοσυκλέτες πριν τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Αναμφισβήτητα, τα βλέμματα θα είναι στραμμένα και στην ομάδα της Ducati και ιδίως στον Valentino Rossi. Αν και είναι δύσκολο προς το παρόν να πρωταγωνιστήσει, ο Ιταλός αναβάτης δήλωσε ότι θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

 

«Στις ελεύθερες δοκιμές θα ξεκινήσουμε με τις ρυθμίσεις που είχαμε στην μοτοσυκλέτα την τελευταία ημέρα των επίσημων δοκιμών επειδή οι χρόνοι που κάναμε προς το τέλος της διαδικασίας δεν ήταν άσχημοι. Μάλιστα αν δεν με πονούσε ο ώμος μου και ήταν πιο δυνατός θα είχα κάνει δοκιμές και με μαλακά ελαστικά οπότε μάλλον θα είχα κάνει ακόμα καλύτερο χρόνο.

Βεβαίως δεν είναι μόνο ο ώμος μου, πρέπει να βρούμε λύσεις και για την μοτοσυκλέτα και να βελτιώσουμε τον ρυθμό μας. Πάντως η συμμετοχή μου με την Ducati στον αγώνα της Κυριακής είναι ένα ισχυρό κίνητρο και τα συναισθήματα θα είναι έντονα. Επίσης, θέλω να στείλω τις ευχές μου σε όλους τους Ιταλούς για τα 150 χρόνια από την ένωση της χώρας. Αυτές τις ώρες η σκέψη μου είναι στους κατοίκους της Ιαπωνίας οι οποίοι περνούν δύσκολες στιγμές. Να ξέρουν ότι τους στηρίζουμε όλοι.»

 

Ο Nicky Ηayden, σε δηλώσεις του δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να αρχίσουν οι αγώνες. Βεβαίως και αυτός επεσήμανε ότι οι σημερινές και αυριανές δοκιμές θα είναι μια καλή ευκαιρία να βελτιώσουν κάποια σημεία την τελευταία στιγμή.

«Στόχος μας θα είναι να κάνουμε την μοτοσυκλέτα να στρίβει καλύτερα στις στροφές. Όσο θα καθαρίζει η πίστα, τα δεδομένα θα καλύτερα. Θέλω να ξέρουν οι Ιάπωνες ότι η σκέψη μου είναι μαζί τους».

Επόμενο άρθρο »

Moto2: H Gresini θα χρησιμοποιεί Bitubo

« Προηγούμενο άρθρο

O Remy Garnder στους αγώνες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα