• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Edwards: «Ο Stoner είναι το φαβορί φέτος»
Αναγνωρίζει την ικανότητα του αναβάτη της Honda
Νέα 17/03/2011 - 12:04

Ο Colin Edwards δήλωσε σε συνέντευξή του ότι ο Casey Stoner είναι ο επικρατέστερος για να κερδίσει τον Παγκόσμιο τίτλο φέτος. Όπως είπε:

«Στις επίσημες δοκιμές του χειμώνα, κάποιες φορές βρέθηκα πίσω από τον Stoner και το καλύτερο που έχω να πω είναι: “ουδέν σχόλιον”. Το στυλ οδήγησής του είναι πολύ καλό και προφανώς και η μοτοσυκλέτα λειτουργεί πολύ καλά. Όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να τον κερδίσουμε. Είναι πιο ώριμος από πέρσι και δεν βλέπω κάποιον να μπορεί να τον νικήσει, είναι πολύ γρήγορος.

Η Ducati δεν είναι μια εύκολη μοτοσυκλέτα για να την οδηγείς και τώρα, με την Honda, ο Stoner θα θεωρεί ότι η ζωή είναι πιο εύκολη. Μεταξύ σοβαρού και αστείου, θα μπορεί να κάνει και ένα διάλειμμα στον αγώνα εάν θέλει!»

 

Ο Edwards δήλωσε επίσης ότι θεωρεί τους Marco Simoncelli και Ben Spies πολύ δυνατούς αναβάτες και ότι θα είναι από τους πρωταγωνιστές στους αγώνες της χρονιάς.

«Ο Simoncelli ήταν πολύ καλός πέρσι αλλά φέτος έδειξε ότι έχει περισσότερη ζωντάνια. Ο Spies μοιάζει σαν ένα πίτμπουλ και θα είναι πολύ γρήγορος. Επίσης, θεωρώ ότι εάν ο Pedrosa δεν τραυματιστεί θα έχει την δυνατότητα να πιέσει τον Stoner», κατέληξε.

Επόμενο άρθρο »

H… πιτσαρία του Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: H Gresini θα χρησιμοποιεί Bitubo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα