• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Live: EΔ2 O Stoner άπιαστος, ακόμη!
Μόνο ο ομόσταυλός του Dani Pedrosa δείχνει να μπορεί να κάνει κάτι
Νέα 18/03/2011 - 18:32

Αποστολή MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Ο Casey Stoner έκανε νωρίς με το που μπήκε στην πίστα, στον 3ο του γύρο, έναν πολύ καλό χρόνο, δεδομένων των συνθηκών, με τον δυνατό αέρα από το πρωί να μην αφήνει την πίστα να καθαρίσει. Το 1:55.457 είναι ένας πολύ καλός χρόνος και αυτό φαίνεται από την διαφορά που έχει από τους υπόλοιπους, εκτός από τον 2ο από τους τρεις οδηγούς της Repsol Honda, τον Dani Pedrosa που και αυτός σχετικά νωρίς, στον 6ο του γύρο σημείωσε 1:55.854, για να είναι οι δύο τους οι μόνοι κάτω από το 1:56.

Βέβαια αργότερα ο ρυθμός όλων των πρώτων ήταν κοντά στο 1:56.2 – 1:56.5 και σε αυτά τα πλαίσια κινήθηκαν γι αρκετούς γύρους και ο Ben Spies και ο Jorge Lorenzo και ο Andrea Dovizioso.

H Yamaha M1 υστερεί σε τελική ταχύτητα, 316 – 319 χλμ/ώρα οι 4 οδηγοί της, σε σχέση με το 320 – 323 χλμ/ώρα των Repsol Honda (O Simoncelli που πάντα υστερεί σε τελική λόγω σώματος είναι στα 318.7), αλλά η Yamaha έχει 4 μοτοσυκλέτες στις 8 πρώτες, ισοφαρίζοντας την Honda, γεγονός που δείχνει ότι μπορεί να παλέψει για κάτι καλό.

 

H Ducati από την πλευρά της και πάλι έμεινε πίσω, μετά τις χθεσινές επιτυχίες των Barbera & Rossi. O Ιταλός είναι ένα δέκατο αργότερος από χθες, αλλά από 5ος έπεσε στην 9η θέση, αφού αρκετοί άλλοι βελτίωσαν το χρόνο τους από χθες. Πάντως είδαμε στο box την ομάδα να δουλεύει με πρόγραμμα και πρέπει να περιμένουμε τις βραδινές δοκιμές ΕΔ3, που θα είναι πιο κοντά στην ώρα διεξαγωγής του αγώνα της Κυριακής, για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.

 

Κάντε κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας για τα πλήρη αποτελέσματα.

 

Επόμενο άρθρο »

Κατάρ 125cc ΕΔ3: Ο Terol χρίζεται το φαβορί

« Προηγούμενο άρθρο

Ξεκίνησαν και οι αποστολές με συνάντηση με τον Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα