• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Live: Αισιοδοξία Lorenzo & Spies
Είναι σχετικά κοντά σε ρυθμό αγώνα
Νέα 19/03/2011 - 10:41

Αν και οι δύο εργοστασιακοί οδηγοί της Yamaha παραδέχονται ότι θέλουν δουλειά για να φτάσουν τους δύο οδηγούς της Honda που προηγούνται, είναι αισιόδοξοι ότι τουλάχιστον θα δώσουν τη μάχη για το βάθρο. 

Ο Jorge Lorenzo, με χρόνο 1:55.814 είναι ο 4ος από τους οδηγούς που έσπασαν το 1’56’’ και έδειξε ευχαριστημένος:

«Μου αρέσει η μοτοσυκλέτα πολύ περισσότερο και βελτιωθήκαμε σε σχέση με το τεστ. Δυσκολευόμαστε να δώσουμε την μάχη με κάποιους από τους αντιπάλους, αλλά δεν τα παρατάμε, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα δούμε αν μπορούμε να βρούμε άλλο μισό δευτερόλεπτο αύριο. Έχουμε καλό ρυθμό και έτσι πιστεύω ότι έχουμε την ευκαιρία να τερματίσουμε στο βάθρο».  

 

Ο Ben Spies ήταν μέχρι το βράδυ μπροστά από τον ομόσταυλό του, αλλά τελικά έμεινε 5ος με χρόνο 1:56.003.

«Δεν κάναμε κάτι τρελό σήμερα, ήμασταν σταθεροί και κοντά στους πρώτους και αυτό είναι καλό για τις Κατατακτήριες. Κάναμε κάποιες αλλαγές και είμαστε σίγουροι για το set up της μοτοσυκλέτας μας, ίσως όχι για να κερδίσουμε τον αγώνα, αλλά σίγουρα για μια θέση στην 5αδα και ίσως ένα βάθρο. Ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε λίγη δουλειά, αλλά θα συνεχίσουμε και θα δούμε που μπορούμε να πάμε», είπε ο Αμερικανός.

 

Από τη μεριά του ο Wilco Zeelenberg, Team Manager της Yamaha Factory Racing είναι ευχαριστημένος:

«Βρήκαμε ένα τρόπο και σήμερα βελτιωθήκαμε, έτσι ο Jorge πάει όλο και καλύτερα. Η μοτοσυκλέτα δίνει καλύτερη συμπεριφορά και έτσι οι χρόνοι βελτιώνονται».

 

Επόμενο άρθρο »

Bridgestone και για τα επόμενα 3 χρόνια στο MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Επάρκεια ελαστικών από την Bridgestone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα