• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κατατακτήριες Moto2: Πρώτος ο Bradl
Εντυπωσιακός και ο Marc Marquez που ήταν δεύτερος
Νέα 19/03/2011 - 21:17

O Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) εκμεταλλεύτηκε τις καλύτερες καιρικές που επικράτησαν σήμερα στην πίστα του Κατάρ (λιγότερος αέρας) και βρέθηκε στην πρώτη θέση της σχάρας εκκίνησης, σημειώνοντας την πρώτη pole position στην ως τώρα καριέρα του. Ο χρόνος του (2'00.168) ήταν κατά περίπου 0.7 του δευτερολέπτου πιο γρήγορος από αυτόν που έκανε χτες στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές.

Όμως ο Bradl δεν είχε εύκολο ρόλο καθώς ο πρωτοεμφανιζόμενος στην Moto2 Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol) ήταν πολύ δυνατός και τελικά σημείωσε τον δεύτερο χρόνο, με διαφορά 0.207 του δευτερολέπτου. Στην τρίτη θέση ήταν ο Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2).

 

Ο Ιάπωνας Yuki Takahashi (Gresini Racing) έδωσε μια νότα χαράς στους σκληρά δοκιμαζόμενους συμπατριώτες του καθώς ήταν στην τέταρτη θέση ενώ ο Jules Cluzel (Forward Racing) βρέθηκε πίσω του μιας και σημείωσε τον πέμπτο χρόνο.

Από τη έκτη θέση θα εκκινήσει ο Julian Simon (Mapfre Aspar) ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιθανότερους διεκδικητές του φετινού τίτλου. Ωστόσο ο Simon έδειξε να μην μπορεί να μειώσει περαιτέρω τον χρόνο του και έτσι ήταν 1.262 δευτερόλεπτα πίσω από αυτόν του Bradl.

 

O Bradley Smith (Tech 3) θα εκκινήσει 7ος και η επίδοσή του ήταν καλή μιας και στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές ήταν μόλις 17ος. Πίσω του θα είναι ο Alex de Angelis (JiR Moto2) και από στην ένατη θέση θα εκκινήσει ο Michele Pirro (Gresini Racing Moto2), μια πολύ καλή επίδοση για τον Ιταλό.

 

Μόλις στη 10η θέση βρέθηκε ο Scott Redding (Marc VDS Racing) ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας του, με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμο χρόνο. Τέλος να σημειώσουμε ότι ο Max Neukirchner (MZ Racing), ο οποίος θα εκκινήσει 12ος, βγήκε από την πίστα περίπου ένα τέταρτο πριν το τέλος των χρονομετρημένων δοκιμών και έπρεπε να σπρώξει την μοτοσυκλέτα του και να πάει στα πιτς.

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα από τις κατατακτήριες δοκιμές της Moto2.

Επόμενο άρθρο »

Qatar Live Κατατακτήριες: Stoner – Pedrosa κέρδισαν τις εντυπώσεις

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Live: O Bautista εγχειρίστηκε στο Κατάρ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα