• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Live Rossi: H υποστροφή είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα
"Η δύναμη είναι αυτό που αρέσει στον κινητήρα της GP11"
Νέα 21/03/2011 - 21:33

Αποστολή MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

«Στην εκκίνηση άνοιξα το γκάζι και η μοτοσυκλέτα πετάχτηκε μπροστά. Μου άρεσε πολύ η δύναμη της Ducati GP11! Από την 3η σειρά έφτασα στην 3η θέση στην πρώτη στροφή. Αν δεν έκανα ένα μικρό λάθος θα ακολουθούσα τους πρώτους, τουλάχιστον στην αρχή», είπε ο Valentino Rossi, σε μια συζήτηση με τον απεσταλμένο μας, μια ώρα περίπου μετά τον αγώνα στο Κατάρ.

«Δυσκολεύομαι λίγο και το μεγαλύτερο πρόβλημα στο στρίψιμο είναι η υποστροφή. Όμως αρχίζουμε να βρίσκουμε τον τρόπο να λύσουμε τα προβλήματά μας. Πρέπει συγχρόνως να αλλάξω λίγο εγώ το οδηγικό μου στυλ – και ήδη το έκανα λίγο στην διάρκεια του αγώνα – και η Ducati να προσαρμοστεί σε μένα. Αλλά αυτήν την στιγμή, αφού σαν μοτοσυκλέτα είναι κοντά στην Yamaha που οδηγούσα, τη διαφορά την κάνει η δική μου αδυναμία. Το πρόβλημα με τον ώμο μου».

 

Ο Rossi είναι ήρεμος και με αυτοπεποίθηση που πηγάζει από τη γνώση της κατάστασης, αλλά και των δυνατοτήτων της εργοστασιακής ομάδας της Ducati. Οι οπαδοί και των δύο απλά πρέπει να έχουν υπομονή. Προσέξτε στις φωτογραφίες τον τρόπο με τον οποίο οδηγεί ο Rossi - παραδοσιακά σε σχέση με τους νεώτερους οδηγούς!

 

Επόμενο άρθρο »

Θετική η αποτίμηση στην Bridgestone

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Η πτώση του Randy de Puniet

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα