• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Checa: «Μου αρέσει η πίστα στο Donington»
Τόνισε, επίσης, ότι θα προσπαθήσει να μην επαναπαυτεί
Νέα 23/03/2011 - 13:59

Ο Carlos Checa δήλωσε ότι θα προσπαθήσει για ό,τι καλύτερο μπορεί στην πίστα του Donington, ότι η νίκη του στο Phillip Island είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν και ότι θα προσποιείται σαν να μην συνέβη ποτέ. Βεβαίως, αυτό μάλλον έχει να κάνει με μια δική του ανάγκη να μην επαναπαυτεί από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα της χρονιάς στο WSBK. Ο Ισπανός αναβάτης τόνισε σχετικά:

«Μου αρέσει η πίστα του Donington. Ως τώρα δεν ήμουν τυχερός εκεί αλλά αυτό έχει να κάνει με κάποιες συγκυρίες και όχι με την πίστα. Θέλω να ξεχάσω το παρελθόν και να προσποιηθώ ότι δεν κέρδισα στο Phillip Island για να μην χάσω την προσήλωσή μου. Θα θεωρώ ότι και πάλι είναι ο πρώτος αγώνας της χρονιάς».

 

Σχετικά με τους ανταγωνιστές του, ο Checa δήλωσε:

«To Donington είναι μια πίστα όπου δεν παίζει ρόλο η τελική ταχύτητα της μοτοσυκλέτας. Φυσικά οι αντίπαλοί μου δεν είναι μόνο οι Biaggi και Haslam αλλά και οι Βρετανοί αναβάτες οι οποίοι την γνωρίζουν και έχουν το κίνητρο ότι τρέχουν στην χώρα τους. Ελπίζω να μην έχει πολύ κρύο την ημέρα του αγώνα αλλά, σε κάθε περίπτωση, είμαι αισιόδοξος».

Επόμενο άρθρο »

Takahashi: «Πώς βίωσα τον σεισμό»

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Ο Vermeulen στο Donington Park

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα