• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πονάει ακόμα ο ώμος του Pedrosa
Πάντως οι γιατροί αποκλείουν κάθε άλλη επιπλοκή
Νέα 24/03/2011 - 12:28

Ο Dani Perdosa υπεβλήθη σε εξετάσεις μετά τον αγώνα στο Κατάρ και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το πρόβλημα με τον αριστερό ώμο του δεν έχει ξεπεραστεί. Παρά τον πόνο και την έλλειψη δύναμης σε αυτόν, ο Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda κατάφερε να τερματίσει στην τρίτη θέση του πρώτου Grand Prix της χρονιάς.

Οι θεράποντες γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν πιέζονται τα αγγεία ή τα νεύρα του στον ώμο του Perdosa και αποκλείουν να υπάρχει κάποια άλλη επιπλοκή. Ωστόσο, ανακοίνωσαν ότι χρειάζεται ακόμα χρόνος μέχρι να αποθεραπευτεί.

 

Ο Pedrosa δήλωσε σχετικά:

«Ειλικρινά, δεν περίμενα να πονάει τόσο ό ώμος μου, επειδή όλο τον χειμώνα ήταν καλύτερα και θεώρησα ότι το πρόβλημα είχε περάσει. Κατά τη διάρκεια του Grand Prix στο Κατάρ ένοιωθα πολύ άσχημα και ήταν κρίμα. Ο πόνος άρχισε να γίνεται εντονότερος από το μέσο του αγώνα και έπειτα. Ως τότε αισθανόμουν πολύ καλά και πίστευα ότι θα μπορούσα να κερδίσω. Θα ήταν ψέματα εάν έλεγα ότι δεν απογοητεύτηκα, επειδή φέτος η μοτοσυκλέτα είναι πολύ καλή. Η φυσική μου κατάσταση είναι καλή όμως αυτή η επιπλοκή με κάνει μην μπορώ να διεκδικήσω κάτι καλύτερο και δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από να περιμένω να ιαθεί πλήρως ο ώμος μου».

Επόμενο άρθρο »

Σε νοσοκομείο της Μαδρίτης ο Bautista

« Προηγούμενο άρθρο

Takahashi: «Πώς βίωσα τον σεισμό»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα