• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το ΜοtoGP πάει Αργεντινή! Το 2012;
Οι ευκαιρίες λιγοστεύουν συνεχώς για την Ελλάδα
Νέα 25/03/2011 - 23:03

Το MotoGP έχει να πάει στην Νότιο Αμερική από το 2004, που είχε κάνει αγώνα στην πίστα Nelson Piquet στο Rio de Janeiro. Η Βραζιλία δεν κατάφερε να συνεχίσει τα Grand Prix, αφού δεν έγιναν οι απαραίτητες βελτιώσεις σε θέματα ασφαλείας της πίστας. Τώρα όμως έρχεται η Αργεντινή να διεκδικήσει αγώνα και μάλιστα ίσως για το 2012. 

Η περιοχή είναι η Santiago del Estero, στα βόρεια της χώρας. Ο Γραμματέας Τουρισμού Carlos Meyer, παρά το ότι ο Κυβερνήτης Gerardo Zamora φαίνεται να κάνει λίγο πίσω, δουλεύει στο να φέρει όλες τις κατηγορίες στην πίστα Autodromo di Las Termas de Rio Hondo και οι διαπραγματεύσεις με την DORNA έχουν την υποστήριξη της Κυβέρνησης της χώρας. Ο στόχος είναι το 2012 ή το 2013.

 

Σε μια χώρα λοιπόν που έχει περάσει από το ΔΝΤ βλέπουν την ανάπτυξη μέσα από το MotoGP και το προσπαθούν. Εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να βάζουμε και άλλους φόρους και για ανάπτυξη τίποτε. Κανείς από τους επιφανείς πολιτικούς μας δεν μπορεί να δει το τι ανάπτυξη θα σήμαινε για την Πάτρα η άμεση κατασκευή του Αυτοκινητοδρομίου, που με τα σημερινά δεδομένα θα μπορούσε να διεκδικήσει MotoGP.

 

Επόμενο άρθρο »

H ΜcLaren στο χώρο των δύο τροχών

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK Donington: H πτώση του Badovini

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα