• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ίσως χρειαστεί εγχείρηση ο Pedrosa
Η απόφαση θα ληφθεί μετά τη Χερέθ
Νέα 30/03/2011 - 15:02

Τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα για τον Dani Pedrosa, σε ό,τι αφορά τη κατάσταση του αριστερού ώμου του. Η απρόσμενη απώλεια δύναμης και ο πόνος που ένοιωσε κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Κατάρ αφενός του στέρησαν μια καλύτερη θέση, ίσως και τη νίκη, και αφετέρου φανέρωσαν ότι το πρόβλημα δεν έχει αποκατασταθεί.

 

Σύμφωνα με τον δόκτορα Mir, τον θεράποντα ιατρό του Pedrosa, ο ώμος θα χρειαστεί κάποιο χρόνο για να επανέλθει ωστόσο δεν αποκλείεται να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα. Όπως είπε ο δρ. Mir, έπειτα από τον αγώνα στη Χερέθ θα εκτιμηθεί η κατάσταση και αν χρειαστεί θα γίνει η επέμβαση ώστε να υπάρχει χρόνος ανάρρωσης μέχρι το επόμενο Grand Prix που θα γίνει στη Πορτογαλία.

Επίσης, ο γιατρός αποκάλυψε κάτι που δεν ήταν ευρέως γνωστό ως τώρα. Ότι ο τραυματισμός του αναβάτη της Repsol Honda πέρσι στο Motegi ήταν σοβαρός και ότι το αριστερό χέρι του Pedrosa κινδύνεψε να μείνει παράλυτο.

Επόμενο άρθρο »

Stoner: «Θα είναι έντονος ο ανταγωνισμός στη Χερέθ»

« Προηγούμενο άρθρο

Αισιοδοξία επικρατεί στη Yamaha Factory

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ