• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK, Fabrizio: «H Ducati έχει τις λύσεις»
Μίλησε για τον Carlos Checa και τη φετινή του πορεία
Νέα 15/04/2011 - 11:40

Ο Michel Fabrizio, σε δηλώσεις του στον Ιταλικό Τύπο, είπε ότι η Althea Ducati έχει τον τρόπο να πρωταγωνιστήσει στο φετινό Πρωτάθλημα του WSBK. Ο Fabrizio, ο οποίος πέρσι μετείχε στο θεσμό με την ομάδα, δήλωσε σχετικά:

«Δεν μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα. Η ομάδα ήταν πολύ δυνατή και το 2010 και τερμάτισε στην τρίτη θέση της κατάταξης. Ο Carlos Checa έχει την ωριμότητα να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί να προσφέρει η Ducati. Φαίνεται πως η μοτοσυκλέτα αποδίδει καλύτερα με αναβάτες που είναι μεγαλύτεροι από 38 ετών!».

 

Όταν ρωτήθηκε εάν τον πειράζει η καλή ως τώρα φετινή απόδοση του Ισπανού, ο Fabrizio είπε:

«Ειλικρινά, χαίρομαι για τον Carlos και την ομάδα. Δεν μπορώ να του θυμώσω επειδή μου πήρε τη θέση, άλλωστε δεν εκδιώχτηκα από αυτή. Ωστόσο, οι άνθρωποι της εργοστασιακής ομάδας γνωρίζουν τις αιτίες που πέρσι δεν είχαμε καλύτερα αποτελέσματα. Φέτος, ο Carlos κινείται σαν αμαξοστοιχία».

 

Σε ό,τι αφορά την φετινή του πορεία με την ομάδα της Suzuki Alstare, o Fabrizio τόνισε σχετικά:

«Δεν έχουμε μεγάλο χορηγό. Χωρίς την υποστήριξη από τη Suzuki, πρέπει να τα κάνουμε όλα μόνοι μας και η πόροι είναι περιορισμένοι. Η μοτοσυκλέτα μου είναι αυτή που πρωταγωνιστούσε στο περσινό Πρωτάθλημα, όμως οι άλλες ομάδες βελτιώθηκαν φέτος και μας πέρασαν. Οι μηχανικοί μας δουλεύουν σκληρά με ό,τι έχουν αλλά χρειαζόμαστε καινούργια μηχανικά μέρη και ανταλλακτικά τα οποία δεν μας τα παρέχει το εργοστάσιο.

Βεβαίως, δεν στενοχωριέμαι. Όσο είμαι υγιής, δεν θα πάψω να παλεύω μέχρι και τον τελευταίο αγώνα. Στο Assen τα έχω πάει καλά στο παρελθόν, μάλιστα έχω ανέβει στο βάθρο με τη Honda. Θα προσπαθήσω να κάνω το ίδιο και φέτος» κατέληξε ο Fabrizio.

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Αισιόδοξος ο Coghlan

« Προηγούμενο άρθρο

Η Moto Guzzi έγινε 90 ετών και το γιορτάζει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα