• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο θρυλικός Kevin Schwantz στην Ελλάδα
MotoGP Club 14/06/2008 - 00:00
Ο εξαιρετικά δημοφιλής στον κόσμο Kevin Schwantz και παγκόσμιος πρωταθλητής των 500cc το 1993 βρίσκεται στην Ελλάδα. Την Πέμπτη 12/6/2008 σε ένα κλίμα μεγάλου ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε Press Conference στο γκολφ της Γλυφάδας για τον ίδιο και την ομάδα του. Παρόντες ήταν τόσο στελέχη από το χώρο της μοτοσυκλέτας όσο και δημοσιογράφοι από διάφορα μέσα με σκοπό να καλύψουν το γεγονός αυτό.

Ο Kevin Schwantz μίλησε για την εξέλιξη της αγωνιστικής του καριέρας μέχρι και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που κατέκτησε το 1993. Αναφέρθηκε στους σημερινούς οδηγούς του Moto GP καθώς και στις διαφορές των μοτοσυκλετών από την εποχή του έως σήμερα. Δήλωσε ενθουσιασμένος από την επίσκεψη του στην Ελλάδα και μας προϊδέασε για το τι θα επακολουθήσει στις Σέρρες στις 17 & 18 Ιουνίου.

Όλο το επιτελείο του Kevin Schwantz Suzuki School θα βρίσκεται στην πίστα των Σερρών από τις 16 Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα, πραγματοποιώντας δοκιμαστικούς γύρους. Όσοι θέλουν να δουν από κοντά το θρύλο των Moto GP μπορούν να προσέλθουν στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών.

Επόμενο άρθρο »

Απόλυτα πετυχημένο το Kevin Schwantz Suzuki School στις Σέρρες

« Προηγούμενο άρθρο

Συμμετοχή στις κληρώσεις

Χορηγοί