• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απόλυτα πετυχημένο το Kevin Schwantz Suzuki School στις Σέρρες
MotoGP Club 05/07/2008 - 00:00
Με απόλυτη επιτυχία κύλησε το διήμερο των μαθημάτων στην πίστα των Σερρών, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Kevin Schwantz, αλλά και οι έξι καθηγητές του «σχολείου».

Επίσης ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι το επίπεδο των μαθητών ήταν ένα με δύο σκαλιά ανώτερο από το μέσο επίπεδο των αντίστοιχων μαθητών στις ΗΠΑ.

Οι έξι καθηγητές προσπάθησαν να τους διδάξουν και να τους καθοδηγήσουν τόσο στα θεωρητικά μαθήματα, όσο και μέσα στην πίστα, ενώ ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής οδήγησε με αρκετούς από τους μαθητές, μεταφέροντας τους μέρος από την πολύτιμη εμπειρία του.

Φανερός ήταν ο έντονος ενθουσιασμός των μαθητών που είχαν τη δυνατότητα να δουν και να συνομιλήσουν με τον Kevin Schwantz και πόσο μάλλον να διδαχτούν τεχνικές γρήγορης και ασφαλούς οδήγησης. Το 99% των μαθητών θεώρησαν πολύ χρήσιμη την όλη εκδήλωση και πραγματικά βελτιώθηκαν σε πολλά σημεία. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς θεώρησαν το KSSS την καλύτερη μοτοσυκλετιστική τους εμπειρία. Αναμνηστική φωτογραφία με τον Kevin Schwantz τους δασκάλους τους μαθητές και τους ανθρώπους της διοργάνωσης

Αναμνηστική φωτογραφία με τον Kevin Schwantz τους δασκάλους τους μαθητές και τους ανθρώπους της διοργάνωσης

Με το πέρας των μαθημάτων απονεμήθηκαν ονομαστικά διπλώματα στους μαθητές που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα μαθήματα, καθώς επίσης και σε αυτούς που ξεχώρισαν. o κ. Λούτσης Δημήτρης ανακηρύχτηκε από τους καθηγητές «ο πιο ασφαλής» και ο κ. Μιχαλόπουλος Γιώργος ανακηρύχτηκε ο μαθητής «με τη μεγαλύτερη βελτίωση» και μαζί κέρδισε ένα ζευγάρι λάστιχα Michelin για τη μοτοσυκλέτα του.

Ο Δήμαρχος Σερρών κ. Γιάννης Βλάχος παρέθεσε δείπνο προς τιμήν του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Kevin Schwantz και των καθηγητών της ομάδας του καθώς επίσης σε όλους τους μαθητές και τους υπεύθυνους της διοργάνωσης, ανακηρύσσοντας την ονομασία της «στροφής Νο. 10» της πίστας των Σερρών σε «στροφή Kevin Schwantz». Ο Kevin Schwantz απονέμει βραβείο στο μαθητή με την "καλύτερη βελτίωση"

Ο Kevin Schwantz απονέμει βραβείο στο μαθητή με την "καλύτερη βελτίωση"

Την ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ, την αντιπροσωπεία της SUZUKI στη χώρα μας, βοήθησαν με χορηγίες οι:η MOTUL, η MICHELIN, η ARAI και η DAINESE, το Ξενοδοχείο ΕΛΠΙΔΑ, το ACTIVE WORLD TRAVEL, οι εξατμίσεις YOSHIMURA και τα φίλτρα BMC και το περιοδικό MOTOGP WORLD.Ο Kevin Schwantz ετοιμάζεται να μπει στην πίστα

Ο Kevin Schwantz ετοιμάζεται να μπει στην πίστα
Την ώρα των θεωρητικών μαθημάτων μέσα στην πίστα με τον Kevin Schwantz και τους μαθητές
Την ώρα των θεωρητικών μαθημάτων μέσα στην πίστα με τον Kevin Schwantz και τους μαθητές

Επόμενο άρθρο »

Ανανεωμένο το Photo gallery του site μας

« Προηγούμενο άρθρο

Ο θρυλικός Kevin Schwantz στην Ελλάδα

Χορηγοί