• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Αρνούνται παρατυπία στην Αprilia
Για την μοτοσυκλέτα του Biaggi
Νέα 20/04/2011 - 14:36

Xτες γράψαμε την είδηση για παρατυπία στο σύστημα ψεκασμού στην RVS4 του Max Biaggi, στον αγώνα του Assen. Θυμίζουμε ότι σε τεχνικό έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε ότι αυτό δεν το ίδιο με αυτό που έχει ομολογκαριστεί για το θεσμό.

Συγκεκριμένα, το ζήτημα αφορούσε στην αντλία του συστήματος τροφοδοσίας η οποία ήταν διαφορετική από αυτή που υπήρχε στις μοτοσυκλέτες των Leon Camier και Noriyuki Haga.

 

Ο Ιταλικός Τύπος –άμεσα ενδιαφερόμενος, φυσικά– απευθύνθηκε στην Aprilia αναφορικά με το θέμα και ζήτησε την άποψη των ανθρώπων της για το θέμα.

Η απάντηση ήρθε από τον Gigi Dall’Igna, τον Τeam Manager της ομάδας, ο οποίος αρνήθηκε τις φήμες για οποιαδήποτε παρατυπία και υποστήριξε ότι η αντλία ψεκασμού στην μοτοσυκλέτα του Biaggi ήταν και είναι σύννομη με τους κανονισμούς.  

Ο Dall’Igna διευκρίνησε ότι το μόνο διαφορετικό στην αντλία που υπήρχε στην μοτοσυκλέτα του Biaggi (σε σχέση με αυτή των Camier και Haga) ήταν η ημερομηνία κατασκευής και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ανήκουν σε διαφορετικές παρτίδες.

Επόμενο άρθρο »

Αερόσακος στις φόρμες των οδηγών της Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Αμφισβήτηση για το GP του Τέξας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα