• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Luthi στο MotoGP το 2012;
Πληροφορίες τον θέλουν στη μεγάλη κατηγορία
Νέα 21/04/2011 - 17:04

Ενόψει των νέων κανονισμών που πρόκειται να ισχύσουν από το 2012 στο MotoGP, οι ομάδες που μετέχουν στην κορυφαία κατηγορία των αγώνων έχουν αρχίσει «διερευνητικές επαφές» (sic) με οδηγούς της Moto2, με σκοπό να εντάξουν κάποιον από αυτούς στο δυναμικό τους.

 

Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται το όνομα του Thomas Luthi ως ένας από αυτούς που θα μπορούσαν να λάβουν μέρος στη μεγάλη κατηγορία από την επόμενη χρονιά. Ο Ελβετός αναβάτης της ομάδας Interwetten Paddock Moto2 έχει ανέβει στο βάθρο και στους δύο αγώνες που έχουν γίνει ως τώρα, ενώ ήταν Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2005 στην κατηγορία των 125cc. Μάλιστα εκείνη τη χρονιά είχε την ευκαιρία να οδηγήσει την Honda RC211V στη Βαλένθια.

 

Σύμφωνα με όποιες πληροφορίες-φήμες υπάρχουν ως τώρα, ο Luthi θα μπορούσε να οδηγήσει στα MotoGP είτε για την τωρινή του ομάδα (αν αυτή τελικά λάβει μέρος στη μεγάλη κατηγορία), είτε για τη Suter, είτε ακόμα και για την Pramac Ducati. Πάντως ο ίδιος δήλωσε σχετικά:

«Ποτέ δεν έκρυψα ότι η πρόθεσή μου είναι να λάβω μέρος στο MotoGP. Ελπίζω να συμβεί αυτό, αργά ή γρήγορα, όμως προς το παρόν αυτό που με απασχολεί είναι ο επόμενος αγώνας στο Εστορίλ».

Επόμενο άρθρο »

Προετοιμάζεται ο Bautista

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Δοκιμές της Aspar στην Ισπανία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα