• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέο σύνθημα για τη Suzuki στο Εστορίλ
Για εμπορικό αλλά και ηθικό σκοπό
Νέα 26/04/2011 - 14:20

Όπως έγινε γνωστό, η ομάδα της Rizla Suzuki θα έχει ένα νέο σύνθημα στην GSV-R, στον αγώνα της Πορτογαλίας. Αυτό θα είναι η φράση «Αλλαγή και Πρόκληση» την οποία η Ιαπωνική εταιρεία χρησιμοποιεί για προωθήσει εμπορικά τις μοτοσυκλέτες της στις χώρες της Ασίας.

Με αυτό τον τρόπο σκοπεύουν αφενός να κάνουν το ίδιο και για την Ευρωπαϊκή αγορά και αφετέρου να εμψυχώσουν τον Alvaro Bautista στην ανάρρωσή του.

 

Ο Ισπανός αναβάτης προετοιμάζεται και θέλει να λάβει μέρος στο συγκεκριμένο Grand Prix, όμως αυτό θα εξαρτηθεί από τη γνώμη των γιατρών που θα τον εξετάσουν. Πάντως, ο Bautista διαμηνύει ότι θέλει πολύ να λάβει μέρος στον αγώνα και τόνισε:

«Προπονούμαι εντατικά. Κολυμπάω, κάνω ποδήλατο και ασκούμαι για να δυναμώσει το πόδι μου. Θα είναι πολύ δύσκολο, ωστόσο έχω επικεντρωθεί να επιστρέψω στους αγώνες στο Εστορίλ. Αυτό είναι το βασικό μέλημά μου τώρα. Στη συνέχεια θα δούμε πως θα εξελίσσονται τα πράγματα και θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται κάθε φορά».

 

Θυμίζουμε ότι εάν ο Bautista δεν καταφέρει τελικώς να λάβει μέρος στο Πορτογαλικό Grand Prix, θα τον αντικαταστήσει ο Nobuatsu Aoki, ο εργοστασιακός αναβάτης-δοκιμαστής.

Επόμενο άρθρο »

Δηλώνουν έτοιμοι στη Μοnster Yamaha Tech 3

« Προηγούμενο άρθρο

Bayliss: «Θέλω να επιστρέψω»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα