• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Αποδοτικότερος κινητήρας για την Aprilia
Έκαναν δοκιμές στο Mugello
Νέα 28/04/2011 - 12:07

Η ομάδα της Alitalia Aprilia έκανε διήμερες δοκιμές στην πίστα του Mugello με έναν πιο αποδοτικό κινητήρα, ενόψει του αγώνα στην Monza. Οι Max Biaggi και Leon Camier οδήγησαν την RSV4 η οποία είχε κινητήρα με νέα τεχνικά χαρακτηριστικά και με νέα εξάτμιση.

Με αυτό τον τρόπο προσπάθησαν να βελτιώσουν την απόδοση του κινητήρα της Aprilia ώστε να είναι περισσότερο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

 

Το αποτέλεσμα των δοκιμών ικανοποίησε τον Gigi Dall'Igna, Team Manager της ομάδας, ο οποίος δήλωσε:

«Δοκιμάσαμε κάποιες νέες ρυθμίσεις οι οποίες μπορεί να μας φανούν χρήσιμες στη συνέχεια της χρονιάς. Εφαρμόσαμε κάποιες νέες λύσεις στον κινητήρα και στο στήσιμο της ανάρτησης οι οποίες άφησαν καλές εντυπώσεις στους δύο αναβάτες μας. Επίσης κάναμε δοκιμές και με μια νέα εξάτμιση.

Όπως γνωρίζετε, το Mugello είναι μια πολύ καλή πίστα από τεχνικής άποψης. Η μεγάλη ευθεία και οι γρήγορες στροφές μας βοήθησαν πολύ και μας επέτρεψαν να δοκιμάσουμε κάποια στοιχεία και για άλλους αγώνες, όχι μόνο για την Monza» κατέληξε ο Dall'Igna.

 

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο καλύτερος χρόνος του Biaggi στις διήμερες δοκιμές ήταν 1:51.1 ενώ του Camier 1:51.2.

Επόμενο άρθρο »

Ανυπομονεί ο Spies

« Προηγούμενο άρθρο

Συγκρατημένη αισιοδοξία στην Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα