• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στέλεχος της Dorna o Yasukawa
Θα είναι σύμβουλος του Ezpeleta
Νέα 28/04/2011 - 15:23

Όπως ανακοινώθηκε, ο Hiroshi Yasukawa θα αναλάβει καθήκοντα ειδικού συμβούλου του Carmelo Ezpeleta, του CEO της Dorna Sports.

Ο Yasukawa, που μέχρι πρότινος ήταν Διευθυντής της Bridgestone Motorsport, θα συμβάλλει στην περεταίρω ανάπτυξη του σπορ. Ο ίδιος δήλωσε σχετικά:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να συνεχίσω την καριέρα μου στο υπέροχο περιβάλλον που παρέχει η Dorna. Η σχέση μου με τους ανθρώπους της ήταν πάντα πολύ καλή και νομίζω ότι μπορώ να συμβάλλω στην ανάπτυξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Το MotoGP έχει μεγάλη δυναμική και τα προσεχή χρόνια θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις και να εφαρμόσουμε εκείνες τις αλλαγές που χρειάζονται για να κάνουμε το σπορ να είναι πιο θεαματικό και να προσφέρει μεγαλύτερες συγκρινήσεις».

 

Από τη μεριά του, ο Ezpeleta τόνισε:

«Είμαι υπερήφανος που μπορούμε να βασιστούμε στην εμπειρία του Hiroshi Yasukawa ο οποίος ήταν κοντά στο σπορ για πολλά χρόνια. Είναι ένας αξιοσέβαστος και σημαντικός άνθρωπος ο οποίος μπορεί να δώσει πολλά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τώρα που προσπαθούμε να το βελτιώσουμε. Είμαστε χαρούμενοι που το MotoGP θα εξακολουθήσει να επωφελείται των γνώσεών του».

Επόμενο άρθρο »

Ελεύθερος να συμμετέχει στο Εστορίλ ο Bautista

« Προηγούμενο άρθρο

Ανυπομονεί ο Spies

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα