• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αποστολή Qatar: 2η νύχτα, Stoner - Lorenzo η κόντρα!
Kόντρα του Casey Stoner με τον νέο στην κατηγορία Jorge Lorenzo.
Νέα 08/03/2008 - 00:00
Η 2η νύχτα στο Κατάρ ξεκίνησε από εκεί που τέλειωσε η πρώτη, από την κόντρα του Casey Stoner με τον νέο στην κατηγορία Jorge Lorenzo. Ο Ισπανός έδειξε φοβερή ταχύτητα και πάλι στις στροφές και δεν υστερούσε τόσο πολύ στη ευθεία (8.8 χλμ/ώρα). Ο Αυστραλός όταν προς το τέλος των δοκιμών ήταν στη 2η θέση γύρισε στην πίστα και έκανε μια σειρά γρήγορων γύρων για να επιβεβαιώσει την κυριαρχία του. Τελικά σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1:55.186, αρκετά κάτω από το ρεκόρ πίστας του ίδιου από πέρυσι, στο 1:56.528.

O Valentino Rossi με τα Bridgestone στην Yamaha του έδειξε να βρίσκει το σωστό δρόμο ρύθμισης και έχει ένα μικρό πρόβλημα στο κράτημα του μπροστινού συστήματος, κυρίως στην έξοδο της τελευταίας στροφής της πίστας. Καλύτερος αναβάτης της Honda σε αυτές τις δοκιμές, ο rookie Alex de Angelis

Καλύτερος αναβάτης της Honda σε αυτές τις δοκιμές, ο rookie Alex de Angelis

O Alex De Angelis με την Honda του Gresini ήταν η έκπληξη των 3ων ελεύθερων δοκιμών, με την 4η θέση της κατάταξης. Ο ψηλός δείχνει να έχει προσαρμοστεί στη νέα κατηγορία, όπως άλλωστε όλοι οι φετινοί νέοι. Ο Colin Edwards με την Yamaha Tech3 έκανε μια ακόμη καλή εμφάνιση όπως και ο ομόσταυλος Toseland που βρέθηκε στη 10η θέση. Ο Dovizioso με τη Honda JiR ήταν 6ος, μπροστά από τον Dani Pedrosa της επίσημης ομάδας του HRC που διάλεξε να τρέξει με τις μοτοσυκλέτες του ΄08, ενώ ο Hayden πήρε τις δύο του ΄07!, για να βρεθεί μόλις στην 15η θέση.

O Chris Vermeulen με την Suzuki, όπως είπε στον απεσταλμένο μας Δημήτρη Διατσίδη το πρωί, βρήκε το σωστό δρόμο στη ρύθμισηΟ Τοseland συνεχίζει την καλή πορεία στο Κατάρ

Ο Τοseland συνεχίζει την καλή πορεία στο Κατάρ
της μοτοσυκλέτας, που είναι αυτή του ΄08 (παρά τις φήμες ότι θα χρησιμοποιούσαν και αυτοί του ΄07) και μετέτρεψε σε καλό χρόνο την αισιοδοξία του για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ο Αυστραλός είναι ο 8ος οδηγός που είναι στο ίδιο δευτερόλεπτο του χρόνου του πρώτου. Στο στρατόπεδο της Kawasaki τα πράγματα δεν πηγαίνουν όσο καλά θα ήθελε η ομάδα και ο Hopkins βρίσκεται στην 11η θέση, ενώ ο West έμεινε στην 17η θέση. Απογοητευτική για άλλη μια μέρα η εμφάνιση του Melandri με τη 2η εργοστασιακή Ducati που ήταν 16ος με διαφορά 2.472 δευτερόλεπτα από τον ομόσταυλό του!!

Επόμενο άρθρο »

Qatar: Στοιχεία φωτισμού πίστας

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: «Κάποια μέρα θα το πάρω το Πρωτάθλημα»

Χορηγοί