• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Dani Pedrosa δεν εγχειρίστηκε …ακόμη
Τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί το τι θα γίνει
Νέα 16/05/2011 - 20:22

 

Αμέσως μετά τον Αγώνα ο Dani Pedrosa γύρισε στην Βαρκελώνη με την ακτινογραφία που είχε στα χέρια του από το ιατρικό κέντρο της πίστας του Le Mans. Πήγε κατευθείαν στο Teknon Medical Centre, για περισσότερες ιατρικές εξετάσεις, που επιβεβαίωσαν ένα καθαρό σπάσιμο της δεξιάς κλείδας.

 

 

Ο Pedrosa πέρασε το βράδυ στο νοσοκομείο, με ένα ειδικό δέσιμο της περιοχής του ώμου και της κλείδας και τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί το αν θα χειρουργηθεί για να βάλουν μια νέα πλάκα τιτανίου (σαν αυτή που είχε στην αριστερή κλείδα και του δημιούργησε τα προβλήματα μετά) ή το αν θα αφήσουν το κόκκαλο να επουλωθεί μόνο του, πράγμα πιο πιθανό σε τέτοιου είδους κατάγματα.

 

Και στις δύο περιπτώσεις η συμμετοχή του στο επόμενο Grand Prix της Catalunya, στις 5 Ιουνίου, είναι αμφίβολη. Οι πληροφορίες μας από τους συνεργάτες μας γιατρούς λένε ότι θα μπορεί να τρέξει, αλλά με πολλούς πόνους στα φρεναρίσματα. Οι πόνοι χρειάζονται περίπου δύο μήνες για να φύγουν τελείως και με δεδομένο ότι μέσα στον Ιούνιο και Ιούλιο υπάρχουν 6 Αγώνες, τα πράγματα γίνονται δύσκολα για τον Ισπανό, για άλλη μια φορά.

Βέβαια στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα μπορεί και τα βγάζει πέρα και το ευχόμαστε ολόψυχα να το κάνει και τώρα.

Επόμενο άρθρο »

O Lorenzo κριτικάρει Simoncelli και Criville

« Προηγούμενο άρθρο

VIP*: O Rossi προσπέρασε με κίτρινη σημαία;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα