• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Simoncelli στην Ιερά Εξέταση!
Ο σκιτσογράφος Luca Ruggeri δίνει τη δική του άποψη
Νέα 17/05/2011 - 20:04

 

Ο Luca Ruggeri είναι γνωστός στην γειτονική μας χώρα για τα ωραία του κόμικ, με θέμα αυτά που γίνονται στις πίστες του παγκοσμίου. Τώρα κτύπησε με την «Ιερά Εξέταση» από την οποία πέρασε ο Marco Simoncelli την Παρασκευή παραμονή του Αγώνα.

Η ιστορία ξεκίνησε στο Estoril, όπου ο ψηλός κατηγορήθηκε για επιθετική και επικίνδυνη οδήγηση, από τον Jorge «Torquemada*» Lorenzo, που θεωρεί ότι στη Γαλλία επαληθεύτηκαν οι φόβοι του. Να θυμίσουμε ότι οι Dovizioso, Lorenzo, Stoner, Barbera, την Παρασκευή πήγαν στην επιτροπή ασφαλείας για να παραπονεθούν για τον συναθλητή τους!

 

Ο Ιταλός τώρα μπροστά στην Ιερά Εξέταση κατηγορείται για τα μοτοσυκλετιστικά εγκλήματα του επιθετικού προσπεράσματος από την εξωτερική, ενός αμυντικού και τώρα τραυματία Dani Pedrosa.

Μια και ο «Chewbacca**», όπως είναι γνωστός ο Simoncelli στους Ιταλούς οπαδούς, δεν παραδέχεται δικό του λάθος μετά το ατύχημα, τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει τους κατήγορους, που στις κουκούλες τους έχουν τα αγωνιστικά νούμερά τους. Παρατηρούμε ότι τη θέση του Barbera παίρνει τώρα ο τραυματίας συμπατριώτης του.

 

Τοrquemada ήταν Ισπανός ιεροεξεταστής και στη διάρκεια των χρόνων που ήταν γενικός Ανακριτής της Ιεράς Εξέτασης στην Ισπανία από το 1480 – 1530, περισσότερα από 2,000 άτομα κάηκαν στην πυρά, από τις κατηγορίες του.

**Chewbacca ή Chewie, είναι ένας χαρακτήρας του Star Wars. Ένα μαλλιαρό πλάσμα που εμπνεύστηκε ο George Lucas.

Επόμενο άρθρο »

Ο Rossi @ Silverstone με Ducati 1198

« Προηγούμενο άρθρο

Bautista: «Ήταν ο πρώτος μου αγώνας για το 2011!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα