• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: περιοδικό motoGP world + Ducati Desmosedici
Η καλύτερη σπορ μοτοσυκλέτα που κατασκευάστηκε ποτέ είναι η μοτοσυκλέτα αναφοράς του περιοδικού motoGP world.
MOTOGP WORLD 25/04/2008 - 00:00
Η καλύτερη σπορ μοτοσυκλέτα που κατασκευάστηκε ποτέ, η μοναδική που αποτελεί πιστό αντίγραφο της μοτοσυκλέτας που εξέλιξε η Ducati και κέρδισε τον τελευταίο αγώνα στην ιστορία των 990cc το 2006, η ήδη θρυλική Ducati Desmosedici RR είναι από χθες 24 Απριλίου η μοτοσυκλέτα αναφοράς του περιοδικού motoGP world.

Σε μια ωραία μικρή τελετή, από την οποία δεν έλειψαν οι σαμπάνιες οι άνθρωποι της Hellinmoto, της επίσημης αντιπροσωπείας της ιταλικής φίρμας στη χώρα μας, με επικεφαλής τον Διευθυντή και αγωνιζόμενο Στέλιο Χριστοδούλου και με την εποπτεία του «Γενικού» Σόλωνα Κοντού, παρέδωσαν τη μοτοσυκλέτα με το Ν.18 από τις 1,500 που έχουν παραχθεί παγκοσμίως, στον Διευθυντή του περιοδικού Δημήτρη Διατσίδη.

Ήδη τα πρώτα χιλιόμετρα του στρωσίματος ξεκίνησαν και στο πρώτο σέρβις των 1,000 χλμ. θα μπουν επάνω οι πιο ελεύθερες εξατμίσεις και η ειδική χαρτογράφηση που θα ανεβάσει τους ίππους από 180 σε 200. Βέβαια η πρώτη επίσημη παρουσία της φοβερής αυτής μοτοσυκλέτας θα γίνει σε πίστα, στις Σέρρες φυσικά, στις 15 Μαίου στη διάρκεια του πρώτου track day του περιοδικού που σε συνεργασία με το Colori posto της Λάρισας, θα διοργανώσουν μαθήματα ασφαλούς σπορ οδήγησης. Πάνω στην Desmosedici RR

Πάνω στην Desmosedici RR
Το βάπτισμα της Ν.18 Desmosedici RR
Το βάπτισμα της Ν.18 Desmosedici RR
Χαμόγελα ευτυχίας για τον Δ.Δ. και όλο το περιοδικό
Χαμόγελα ευτυχίας για τον Δ.Δ. και όλο το περιοδικό

Επόμενο άρθρο »

Περιοδικό motoGP WORLD
Νο 8 Ιούνιος 2008

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Επίσημος Οδηγός MotoGP 08 και στην Ελλάδα

Χορηγοί