• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aνυπομονούν όλοι για το Silverstone
Δηλώνουν ότι θα είναι ένας ενδιαφέρων αγώνας
Νέα 07/06/2011 - 17:30

Ομάδες και αναβάτες προετοιμάζονται για το Grand Prix στο Silverstone, μια πίστα που αρέσει σε πολλούς οδηγούς, όπως δηλώνουν τουλάχιστον. Ας δούμε τι είπαν κάποιοι από αυτούς ενόψει του Βρετανικού αγώνα.

 

Casey Stoner (Honda):

«Έπειτα από τα θετικά αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες ανυπομονώ να βρεθώ στο Silverstone όπου πέρσι δεν τα πήγαμε καλά. Νομίζω ότι φέτος θα είναι διαφορετικά και θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας, που είναι το Πρωτάθλημα, και να προσέχουμε επειδή ο Jorge (Lorenzo) είναι πολύ γρήγορος εκεί. Μου αρέσει η πίστα και θα δούμε τι θα καταφέρουμε. Λυπάμαι επειδή ο Dani δεν θα είναι μαζί μας και αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά ήταν απόφασή του και του εύχομαι ταχεία ανάρρωση.»

 

Jorge Lorenzo (Yamaha):

«Έπειτα από το Grand Prix στην Καταλονία, προηγούμαστε ακόμα στην βαθμολογία. Χαίρομαι επειδή είμαστε σταθεροί σε απόδοση από την αρχή της χρονιάς. Το Silverstone είναι μια πίστα που μου αρέσει και πέρσι έκανα έναν από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας μου. Γνωρίζω ότι φέτος θα είναι δύσκολα αλλά όλοι δουλεύουμε σκληρά και επικεντρωνόμαστε σε κάθε αγώνα χωριστά.»

 

Andrea Dovizioso (Honda):

«Μου αρέσει το Silverstone, είναι καλή πίστα και τώρα που έχει καινούργια άσφαλτο θα είναι ακόμα καλύτερη. Θα προσπαθήσω για το βάθρο. Το Βρετανικό Grand Prix είναι από τα αγαπημένα μου επειδή κέρδισα στο Donington ενώ πέρσι, στο Silverstone, ήμουν δεύτερος. Το σημαντικό είναι να βρούμε εξαρχής τις κατάλληλες ρυθμίσεις για την μοτοσυκλέτα. Λυπάμαι πολύ που ο Dani δεν θα είναι μαζί μας.»

 

Ben Spies (Yamaha):

«Δεν βλέπω την ώρα να βρεθώ στην μοτοσυκλέτα μου και να οδηγήσω στο Silverstone. Μου αρέσει πολύ η πίστα και, πέρσι, σε αυτή ανέβηκα για πρώτη φορά στο βάθρο, στα MotoGP. Στην Καταλονία αισθάνθηκα ότι κάναμε μια νέα αρχή και ότι είμαστε σε θέση να παλεύουμε για το βάθρο. Το ίδιο θα κάνουμε και στην Βρετανία.»

Επόμενο άρθρο »

Oι αιτήσεις των ομάδων για την Moto3

« Προηγούμενο άρθρο

Μoto2: Εγχειρίστηκε ο Julian Simon

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα