• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar: Ενθουσιασμένοι στην Tech 3
Η Tech 3 πανηγυρίζει την καλύτερή εμφάνιση της ιστορίας της σε κατατακτήριες δοκιμές με τετράχρονες μοτοσυκλέτες. James Toseland και Colin Edwards έφεραν τις «δορυφορικές» YZR-M1 στην πρώτη σειρά του γκριντ στέλνοντας μήνυμα στη "μαμά" Yamaha.
Νέα 09/03/2008 - 00:00
Η Tech 3 πανηγυρίζει την καλύτερή εμφάνιση της ιστορίας της σε κατατακτήριες δοκιμές με τετράχρονες μοτοσυκλέτες. James Toseland και Colin Edwards έφεραν τις «δορυφορικές» YZR-M1 στην πρώτη σειρά του γκριντ στέλνοντας μήνυμα στη "μαμά" Yamaha.

Ο 27χρονος Toseland, με σπουδές στο πιάνο και ιδρυτικό μέλος της ροκ μπάντας "Crash", στην οποία τραγουδάει κιόλας, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και αποτελεί θέμα συζήτησης στο πάντοκ, το πόσο γρήγορα προσαρμόστηκε στις συνθήκες των motoGP προερχόμενος από τα Superbikes όπου έχει στεφθεί δυο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής (2007 και 2004).

Και αν δεν ήταν ο Lorenzo με τον εκπληκτικό του χρόνο δυο λεπτά πριν το τέλος των δοκιμών, τότε θα μιλάγαμε για τον πρώτο πρώην Superbiker που στο ντεμπούτο του στα motoGP πήρε pole position.

«Έβλεπα τον μεγάλο πίνακα με τους χρόνους με ένα λεπτό να απομένει και ήξερα πως μπορούσα να κάνω χρόνο μέσα στο 1'53", αλλά έκανα ένα μικρό λάθος και δεν τα κατάφερα. Συγχαρητήρια στον Lorenzo που κατάφερε και έκανε αυτόν τον εκπληκτικό γύρο, αλλά και στον Colin που επέστρεψε στην πρώτη σειρά του γκριντ. Αν υπάρχει πιθανότητα να τερματίσω στο πόντιουμ, τότε σίγουρα θα το προσπαθήσω. Σίγουρα θα είναι δύσκολα, αλλά αν μου έλεγε κάποιος ότι θα ξεκινούσα τον πρώτο μου αγώνα στα motoGP από την πρώτη σειρά του γκριντ, δεν θα το πίστευα, οπότε θα δούμε!», είπε ο Toseland. Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον James Toseland

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον James Toseland

Από την πλευρά του ο Colin Edwards τόνισε πως ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος λόγω της μικρής τελικής ταχύτητας των M1. Θυμίζουμε ότι οι αναβάτες της Tech 3 χρησιμοποιούν τις φετινές Yamaha αλλά με τον περσινό κινητήρα με τα ελατήρια στις βαλβίδες. Ο προγραμματισμός που έχει γίνει είναι στο Estoril, να πάρει η ομάδα τα νέα μοτέρ με τις πνευματικές βαλβίδες, τη μεγαλύτερη ιπποδύναμη και τη σαφώς καλύτερη τελική ταχύτητα.

«Μπορώ ήδη να φανταστώ τι θα λένε τώρα στον Τύπο. 'H Yamaha είναι η καλύτερη αφού έχει τρεις οδηγούς στην πρώτη σειρά του γκριντ και άλλα τέτοια. Ας μη βιαζόμαστε. Η Υamaha και η Michelin δούλεψαν πολύ σκληρά και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Tech 3, στον Herve, σε όλους. Στον αγώνα θα πρέπει να προσπαθήσω πάρα πολύ. Μαζί με τον James ήμασταν οι τελευταίοι σε τελική ταχύτητα, αλλά θα παλέψουμε. Για τον Herve τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πολύ δύσκολα γιατί δεν είχε το σωστό πακέτο», είπε ο Texas Tornado.

Επόμενο άρθρο »

Αποστολή Qatar: Ο Stoner νικητής σε έναν φοβερό αγώνα

« Προηγούμενο άρθρο

Tα motoGP στο Qatar μέχρι και το 2016

Χορηγοί