• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αποστολή Qatar: βραδινό warm up, ο Lorenzo δυνατός
Το πρόβλημα των περισσότερων ομάδων είναι η αυξημένη κατανάλωση λόγω του κρύου
Νέα 09/03/2008 - 00:00
Το απογευματινό ζέσταμα μόλις τελείωσε, κάτω από το φως των προβολέων, με τη θερμοκρασία να πέφτει συνεχώς, μετά τις 6 τοπική ώρα που ο ήλιος δύει. Οι μοτοσυκλέτες ήταν ρυθμισμένες αρκετά κοντά στις συνθήκες αγώνα, με μικροαλλαγές να αναμένονται μόνο σε σχέση με την τελική επιλογή ελαστικού και τη θερμοκρασία που θα υπάρχει στις 10 και μισή τοπική ώρα, όταν θα βγουν για τις θέσεις στη σχάρα εκκίνησης.

O Jorge Lorenzo με την Yamaha του που φορά Michelin ήταν ο ταχύτερος ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή του, εν όψη της πρώτης του αναμέτρησης στη μεγάλη κατηγορία. Με χρόνο 1:55.849 βρέθηκε μπροστά από το μεγάλο του αντίπαλο που θα είναι ο Casey Stoner και η Ducati, ενώ ο Valentino Rossi με Bridgestone στη δική του Yamaha μπορεί να είναι λίγο πιο πίσω με 1:56.000 αλλά θα δώσει τη μάχη του. Ο Stoner όχι απόλυτα ευχαριστημένος

Ο Stoner όχι απόλυτα ευχαριστημένος

Το πρόβλημα των περισσότερων ομάδων είναι η αυξημένη κατανάλωση λόγω του κρύου και αυτό είναι ένας παράγοντας που ανέβασε τους χρόνους σήμερα. Πάντως στο στρατόπεδο της Yamaha οι τεχνικοί είναι αισιόδοξοι και δηλώνουν ότι δεν θα τους περνά στην ευθεία η Ducati, όπως πέρυσι. Προβληματισμός υπάρχει στη μεριά του Valentino για τις τελικές ρυθμίσεις. Επίσης και ο Stoner δεν έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενος μετά το τέλος του warm up.

H Honda φαίνεται επίσης να προβληματίζεται, με τον Alex De Angelis ταχύτερο από τον Dani Pedrosa, στις θέσεις 8 και 9, ενώ ο Hayden είναι μόλις 14ος. Η Kawasaki είδε τον Hopkins 4ο, όμως στη διάρκεια τουΠροβληματισμός στην Honda

Προβληματισμός στην Honda
αγώνα δεν υπάρχει απάντηση για την κατάσταση του τραυματισμένου ποδιού. Η Suzuki είναι συγκρατημένα αισιόδοξη για τον Vermeulen, αλλά και τον Capirossi. Η Suzuki από την αρχή θεωρούσε την κατανάλωση το μεγαλύτερο πρόβλημα και ίσως είναι πιο κοντά στη λύση του προβλήματος. Όπως και νάχει ο αγώνας σε λίγες ώρες θα είναι συναρπαστικός.

Επόμενο άρθρο »

Αποστολή Qatar: Ο Stoner νικητής σε έναν φοβερό αγώνα

« Προηγούμενο άρθρο

Tα motoGP στο Qatar μέχρι και το 2016

Χορηγοί