• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H φοιτητική Ducati Superlight 1100 Concept
Ελαφριά, φθηνή και όμορφη!
Νέα 27/06/2011 - 22:03

Η Ducati Superlight 1100 Concept είναι δουλειά του Ιταλού τελειόφοιτου του Πολυτεχνείου του Μιλάνο, Mario Antonioli, που σπουδάζει βιομηχανικό σχέδιο (industrial design). 

Ο σχεδιασμός της μοτοσυκλέτας του μοιάζει να είναι ένα μίγμα από τις κλασικές «café racer» με ένα Ευρωπαϊκό design, με κύρια χαρακτηριστικά το να είναι ελαφριά, απλή και δυνατή.

 

Ο Antonioli δούλεψε πάνω σε αυτό το project στις ελεύθερες ώρες του ανάμεσα στην διπλωματική του εργασία και στην οδήγηση της Moto Morini 1200 Sport, που είναι η προσωπική του μοτοσυκλέτα.

Πήρε μια κλασσική μοτοσυκλέτα την Ducati Superlight και προσπάθησε να την κάνει καλύτερη, αλλά με δραστικές αλλαγές, ειδικά στα απλά ηλεκτρονικά που έβγαζαν 100 ίππους στην αυθεντική.

 

Ο σχεδιαστής θέλησε να δημιουργήσει μια ελαφριά, απλή, αλλά όμορφη μοτοσυκλέτα, που να είναι προσιτή και χρηστική στο δρόμο. Υπολογίζει ότι οι 100 ίπποι σε συνδυασμό με τα 120 κιλά βάρος, θα μπορούσε να παραχθεί με μια τιμή γύρω στα 8,000 Ευρώ, στοιχεία που την θα την έκαναν την «τέλεια μοτοσυκλέτα» στο μυαλό του.

 

Επόμενο άρθρο »

Νέος μνηστήρας (Spies), νέο ενδιαφέρον (Rossi)

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: «Θα αποφεύγω τον Simoncelli στην πίστα»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα