• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανάμεικτα συναισθήματα για τον Bautista
Θα μπορούσε να είχε ένα καλό αποτέλεσμα
Νέα 04/07/2011 - 11:58

Ο Alvaro Bautista ξεκίνησε στον αγώνα του Mugello από την 14η θέση και στο τέλος του πρώτου γύρου βρέθηκε ένατος καθώς κατάφερε να περάσει πολλούς αναβάτες. Τότε άρχισε να μάχεται ακόμα και για την έκτη θέση στην οποία βρέθηκε για έξι συνεχόμενους γύρους και όλα έδειχναν ότι θα κατάφερνε να τερματίσει έχοντας ένα καλό αποτέλεσμα.

 

Όμως στον 16ο γύρο, το εμπρός μέρος της μοτοσυκλέτας του γλίστρησε και στην προσπάθειά του να την συγκρατήσει, ο Bautista έβαλε άθελά του «νεκρά» στο κιβώτιο ταχυτήτων κάτι που είχε ως συνέπεια να βγει εκτός πίστας. Κατάφερε να ξαναμπεί σε αυτή και βρέθηκε στην 13η θέση όπου και τερμάτισε.

Ο Ισπανός αναβάτης δήλωσε έπειτα από το τέλος του αγώνα:

«Έκανα μια καλή εκκίνηση και έπειτα από δύο δυνατούς γύρους βρέθηκα στην έκτη θέση. Προσπάθησα να πλησιάσω τους οδηγούς που ήταν μπροστά μου, καθώς ήταν ακόμα κοντά μου, όμως τότε άρχισα να έχω πρόβλημα με την πρόσφυση στο εμπρός ελαστικό. Παραλίγο να πέσω δύο ή τρεις φορές και μάλιστα μία φορά ακούμπησα τον αγκώνα μου κάτω και γλίτωσα την πτώση!

Αν δεν είχα την έξοδο, θα ήταν εφικτό να τερματίσω στην έκτη ή την έβδομη θέση. Είμαι χαρούμενος με το πρώτο σκέλος του Grand Prix και απογοητευμένος από το δεύτερο. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά και να βελτιωθούμε για τους επόμενους αγώνες», κατέληξε.

Επόμενο άρθρο »

Simoncelli: «Αυτή τη φορά χρησιμοποίησα το μυαλό μου»

« Προηγούμενο άρθρο

O Iannone στο τεστ με την Desmosedici της Pramac

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα