• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Προσκύνημα» στην Tavullia
Όλα «γράφουν» Valentino Rossi εκεί
Νέα 06/07/2011 - 15:43

«Έρχονται άνθρωποι από όλον τον κόσμο. Από Νέα Ζηλανδία από κάθε γωνιά της γης. Η Tavullia ήταν και είναι ένα μικρό μέρος που δεν θα το ήξεραν πολλοί. Υπάρχουν κάποιοι που έρχονται εδώ για μια ολόκληρη εβδομάδα και κάθε μέρα στήνονται έξω από το σπίτι του Valentino κοιτάζοντάς το, περιμένοντας μήπως βγει. Τις περισσότερες φορές φεύγουν χωρίς καν να τον δουν. Είναι όμως το προσκύνημα για όλους τους θαυμαστές του», είπε στην Art Director του περιοδικού MOTOGP WORLD, η κα Άννα-Μαρία ιδιοκτήτρια του ξενώνα «La Tenuta del Griglio». 

Μετέτρεψε το όμορφο αγροτικό της σπίτι, στις παρυφές της Tavullia σε ξενώνα, για να καλύψει τις ανάγκες για διανυκτερεύσεις, που προέκυψε τα τελευταία χρόνια στην μικρή πόλη, που διαφορετικά μπορεί να μην είχε ούτε ένα ξενοδοχείο.

 

Στο κέντρο της πόλης τώρα (φωτ.1), όπως και στις εισόδους, κυριαρχούν τα λογότυπα του Valentino Rossi Official Fan Club. Το γραφείο του club στο ίδιο μέρος εδώ και χρόνια, μόνο που τώρα όλο το κτίριο που το φιλοξενούσε, ανήκει στον Rossi που δίπλα (φωτ.2), στον πάνω όροφο και πίσω στον κήπο, λειτουργεί το δικό του Café – Pizzeria με τα σήματά του και το όνομα "da Rossi" (φωτ.3). Εκεί μπορεί κανείς να δοκιμάσει διάφορες γεύσεις μεταξύ των οποίων και την πίστα "O-Rossi" (φωτ.4), με προσούτο και αυγό, όπως αρέσει στον Vale.

Λίγο πιο κάτω βρίσκεται το κατάστημα στο οποίο μπορεί να βρει κανείς ό,τι έχει βγει με θέμα τον Valentino. Από αναπτήρες και μπρελόκ και μινιατούρες όλων των μοτοσυκλετών με τις οποίες έχει αγωνιστεί, μέχρι και «ξύστρες» χρησιμοποιημένες από τον ίδιο, με την υπογραφή του.

 

Το νέο του σπίτι – αφού μέχρι πρόπερσι έμενε στο σπίτι της μητέρας του Stefania – βρίσκεται στην πλαγιά απέναντι από την κεντρική πλατεία και καταλαμβάνει αρκετό μέρος του λόφου.

Το «προσκύνημα» πάντα περιλαμβάνει και τον κλασικό καπουτσίνο με το Ν.46 να σχεδιάζεται με σοκολάτα πάνω στο αφρόγαλα, στο café του φίλου του Antonio, που βέβαια είναι διακοσμημένο με φωτογραφίες του Valentino από τα πρώτα του βήματα στα mini-moto μέχρι τώρα.

10 χλμ. από την πίστα του Misano, είναι ένα σημείο συγκέντρωσης των Ελλήνων μοτοσυκλετιστών, ότνα επιστρέφουν προς την Ανγκώνα μετά το GP του San Marino. 

"Δεν παρακολουθώ φανατικά τα MotoGP, αλλά βέβαια είμαι οπαδόςτου Valentino. Ακόμη κι αν δεν βλέπεις τον Αγώνα στην TV, ξέρεις ότι κέρδισε, αφού κτυπούν οι καμπάνες και πέφτουν φωτοβολίδες. Αν και τώρα τελευταία πιο σπάνια...", είπε η Άννα-Μαρία, αποχαιρετώντας την ελληνική παρέα!

Επόμενο άρθρο »

Video: H άρνηση χειραψίας Pedrosa – Simoncelli

« Προηγούμενο άρθρο

Τρία GP στις ΗΠΑ από το 2013

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα