• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Video: H άρνηση χειραψίας Pedrosa – Simoncelli
O Iσπανός απέφυγε επιδεικτικά τον Ιταλό
Νέα 06/07/2011 - 17:43

Στο Mugello, η ένταση ανάμεσα στον Dani Perdosa και τον Marco Simoncelli ήταν εμφανής. Ήταν η πρώτη φορά που οι δυο τους συναντήθηκαν έπειτα από το συμβάν στο Le Mans που οδήγησε στην πτώση και τον τραυματισμό του Ισπανού αναβάτη στην κλείδα του.

Οι σχέσεις τους, είναι λογικό να μην είναι οι καλύτερες δυνατές και ο Pedrosa έχει κάνει καυστικές δηλώσεις για τον Simoncelli όπως: «δεν έχει τίποτε άλλο στο κεφάλι του εκτός από μαλλιά».

 

Πάντως, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου πριν τον αγώνα ο Simoncelli προσπάθησε να κάνει ένα βήμα προσέγγισης προς τον Pedrosa, όπως μπορούμε να δούμε στο παρακάτω βίντεο. Προσπάθησε να τον χαιρετήσει δια χειραψίας, μια κίνηση την οποία αρνήθηκε επιδεικτικά και επιτακτικά ο Ισπανός.

 

Ο Casey Stoner, μιλώντας στον Βρετανικό Τύπο σχολίασε το γεγονός ως εξής:

«Θεωρώ ότι ο Dani αρνήθηκε την χειραψία επειδή ο Marco εξακολουθεί να πιστεύει ότι δεν έκανε κάποιο λάθος. Αν παραδεχόταν ότι έσφαλε, ο Dani θα δεχόταν ευχαρίστως τη χειρονομία. Όμως με το να υποστηρίζει ο Marco ότι δεν έκανε κάτι λάθος, καταλαβαίνω πλήρως την αντίδραση του Pedrosa.»

 

Δήλωση επ’ αυτού έκανε και ο Ben Spies ο οποίος τόνισε:

«Μπορώ να καταλάβω τις αντιδράσεις τους έπειτα απ’ ό,τι έγινε στο Le Mans. O Simoncelli οδηγεί με την καρδιά του και γι’ αυτό σκληρά. Θεωρώ ότι γνωρίζει τα λάθη που έκανε και για τα οποία έχει κατακριθεί έντονα και κατανοώ τον λόγο για τον οποίο ο Dani είναι εκνευρισμένος.»

Οι παρακάτω εικόνες είναι χαρακτηριστικές.

 

Επόμενο άρθρο »

O Capirossi θα είναι στην Γερμανία

« Προηγούμενο άρθρο

«Προσκύνημα» στην Tavullia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα