• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK Brno: O Biaggi στην Superpole
Δυνατός και έτοιμος για την μάχη ο «Κουρσάρος»
Νέα 09/07/2011 - 18:42

Ο Max Biaggi με χρόνο 1'58"580 δεν κατάφερε μεν αν σπάσει το απόλυτο ρεκόρ πίστας του Crutchlow, το 1'58"018 από πέρυσι, αλλά θα ξεκινήσει από την pole position αύριο στη μάχη για να μειώσει τη διαφορά του από τον προηγούμενο στη βαθμολογία Checa. 

H Aprilia του «Κουρσάρου», όπως αποκαλούν τον Ιταλό (τον αποκαλούν και Ρωμαίο Αυτοκράτορα), δούλεψε πολύ καλά και βρέθηκε μπροστά από τις δύο Yamaha των Marco Melandri και Eugene Laverty, ενώ την πρώτη σειρά της εκκίνησης κλείνει ο Carlos Checa με την Ducati του. Ας δούμε τώρα πως πήγε η διαδικασία της Superpole που περιλαμβάνει τρία στάδια.

 

SUPERPOLE 1: Ο MELANDRI ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ

Στο πρώτο μέρος από το οποίο μένουν έξω 4 οδηγοί, ο Marco Melandri με 1'59"379 ήταν μπροστά από τους Carlos Checa, Jakub Smrz και Max Biaggi. Ο Guintoli 5ος, μπροστά από τον Sykes, που ήταν ο ταχύτερος από όλους στα δύο πρώτα κομμάτια χρονομέτρησης της πίστας. Οι Leon Haslam, Nori Haga, Lorenzo Lanzi και Matteo Baiocco έμειναν εκτός συνέχειας καταλαμβάνοντας τις θέσεις 13 – 16 στην εκκίνηση. Αξιοσημείωτο η πτώση του Leon Camier, χωρίς ευτυχώς συνέπειες για τον οδηγό.

 

SUPERPOLE 2: Ο CHECA ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 1'59"

Ο Carlos Checa με 1'58"930 ήταν ο πρώτος που κατέβηκε το 1’59’’, μπροστά από τον Tom Sykes με την Kawasaki. Οι Laverty, Biaggi, Smrz, Melandri, Fabrizio και Camier σιγούρεψαν μια θέση στην πρώτη οκτάδα και έμειναν έξω από τη συνέχεια οι Ayrton Badovini, Sylvain Guintoli, Mark Aitchison και Maxime Berger.

 

SUPERPOLE 3: Ο ΒΙΑGGI ΔΥΝΑΤΟΣ

Οι Biaggi, Melandri και Checa ήταν οι γρηγορότεροι στο ξεκίνημα, πριν όλοι πάνε στα πιτς για να βάλουν την τελευταία τους μαλακή γόμα, για να κάνουν την ύστατη προσπάθεια για την pole position. Κοντά και οι Smrz, Sykes και Laverty. Ο Max Biaggi στην 2η προσπάθειά του δεν βελτίωσε τον χρόνο του, αλλά το 1'58"580 ήταν αρκετό να του χαρίσει την πρώτη θέση στην εκκίνηση. Οι Melandri, Checa και Laverty θα ξεκινήσουν δίπλα του, ενώ οι Smrz, Fabrizio, Camier & Sykes θα είναι στην 2η σειρά. Κάντε κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας, για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

WSBK Brno: O Melandri πήρε την 3η φετινή του νίκη

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK Brno: O Biaggi ταχύτερος στις Κατατακτήριες 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα