• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK Brno: O Melandri πήρε την 3η φετινή του νίκη
Φοβερός αγώνας με αλληλοπροσπεράσματα με τον Biaggi!
Νέα 10/07/2011 - 14:19

O Max Biaggi ξεκίνησε καλύτερα από όλους με την δυνατή Aprilia RSV4 και πήρε την πρωτοπορία στους πρώτους γύρους του Α’ Αγώνα στην Τσέχικη πίστα. Ο Eugene Laverty με την Yamaha R1 τον ακολούθησε, με τον ομόσταυλο Marco Melandri πίσω του. Ο Ιρλανδός έχασε λίγο έδαφος και τους δύο Ιταλούς έφτασε ο Carlos Checa με την Ducati 1198. 

Οι τρεις οδηγοί, που προηγούνται στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος, έδωσαν σκληρή μάχη, με αρκετά αλληλοπροσπεράσματα και τον Biaggi προς το τέλος να δείχνει έτοιμος για τη νίκη, στην αγαπημένη του πίστα. Όμως ο Melandri είχε άλλη άποψη και εννέα χρόνια μετά τη νίκη του στο Brno, στο δρόμο για τον Τίτλο στα 250, πέρασε μπροστά δύο γύρους πριν το τέλος και κράτησε τη θέση του μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας.

Ο Checa αρκέστηκε στην 3η θέση, αφού όταν πέρασε 2ος, ο Biaggi ξαναπέρασε μπροστά με τη δύναμη της μοτοσυκλέτας του στην ευθεία.

 

Πίσω από τους 3 πρώτους την επόμενη μάχη κέρδισε ο Michele Fabrizio με την Suzuki του που στο τέλος έμεινε μόνος του 4ος. Ο Laverty τελικά υποχώρησε μέχρι την 5η θέση και πίσω του ο μεγάλος κερδισμένος ήταν και πάλι ο Ayrton Badovini με την BMW S1000RR, της δορυφορικής Ιταλικής αντιπροσωπείας και πάλι κερίζοντας τον εργοστασιακό Leon Haslam που έμεινε 8ος, πίσω από τον συμπατριώτη του Leon Camier της Aprilia, που έκανε μια κακή εκκίνηση και σιγά – σιγά ανέκαμψε. Τη μάχη μεταξύ των Kawasaki κέρδισε ο Joean Lascorz, από τον Tom Sykes, που αρχικά κινήθηκε πολύ γρήγορα και για ώρα έδινε τη μάχη για την 5η θέση!

 

Τώρα όλοι περιμένουν με αγωνία τον Β’ Αγώνα της ημέρας που θα γίνει στις 16:30 ώρα Ελλάδας. Στη βαθμολογία ο Checa εξακολουθεί να προηγείται με 277 βαθμούς, έναντι 238 του Biaggi και 220 του Melandri.

 

Κάντε κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας, για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

WSBK Brno: Ο Βiaggi πήρε την 11η νίκη του στο Brno!

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK Brno: O Biaggi στην Superpole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα