• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Laguna: O Rossi συμβιβάζεται με την 7η θέση!
Βλέπει τα πράγματα όπως είναι, χωρίς ψεύτικες φιλοδοξίες!
Νέα 24/07/2011 - 05:25

Ο Valentino Rossi σημείωσε την καλύτερη φετινή του θέση στις Κατατακτήριες Δοκιμές και είναι πραγματιστής: 

«Το πρωί βρήκαμε λίγο περισσότερη πρόσφυση, αλλά το απόγευμα με τις υψηλότερες θερμοκρασίες αμέσως είχαμε περισσότερα σοβαρά προβλήματα. Μετά κάναμε κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις, τροποποιώντας την κατανομή βάρους, το οποίο βελτίωσε τα πράγματα… τουλάχιστον με τα μαλακά λάστιχα. Τα σκληρά όμως είναι ένα πρόβλημα για μας. Αυτή η 7η θέση είναι το καλύτερο αποτέλεσμά μου φέτος στις Κατατακτήριες, αλλά ήταν πραγματικά δύσκολο να φτάσουμε εκεί. Όσον αφορά τον Αγώνα πρέπει να βελτιωθούμε σε ρυθμό».

Παρά τις δυσκολίες ο Valentino δεν έχασε το χιούμορ του:

«Ποιος ξέρει το πώς θα αντιδράσω στη σχάρα εκκίνησης με τόσο λίγους οδηγούς μπροστά μου. Συνήθισα πια να ξεκινάω κοντά στην ουρά της κούρσας. Ποια θα είναι η προσέγγισή μου; Το να βάλω την καρδιά μου και την ψυχή μου στη μάχη για την 7η θέση δεν είναι το καλύτερο, αλλά αυτή είναι η κατάσταση και θα κάνουμε ότι μπορούμε. Οι πρώτοι έξι είναι γρηγορότεροι από εμάς και ακόμη οι δύο παλιότερες Ducati (Barbera και Hayden) έχουν καλό ρυθμό. Όσο για το ότι ο Nicky δεν χρησιμοποιεί την GP11.1, τι μπορώ να πω πάνω σε αυτό; Αισθάνεται καλύτερα και γρηγορότερος στην 11.. το οποίο για μας δεν είναι ακριβώς καλά νέα».

Ο Valentino αναφέρθηκε και στην επιστροφή του αρχιμηχανικού του στο γκαράζ:

«Αν δεν ήταν εδώ ο Burgess θα ξεκινούσα 13ος. Η παρουσία του είναι αισθητή και είναι πολύ αφοσιωμένος, παρά το ότι περνάει δύσκολη προσωπική περίοδο τώρα. Είμαι σίγουρος ότι και εκείνος δεν είναι χαρούμενος με τις θέσεις για τις οποίες παλεύουμε».

 

Επόμενο άρθρο »

Laguna: Stoner, Lorenzo μπροστά στο Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Laguna: Tρομερός ο Lorenzo πήρε την pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα